TUZLA

Fudbalski majstori u tuzlanskom Mejdanu igraju za bolesnog Jasmina

HUMANITARNA UTAKMICA

Kad je najpotrebnije asovi priskaču u pomoć. U tuzlanskom “Mejdanu” okupit će se asovi bh.fudbala, bivši reprezentativci, nekadašnji selektori i treneri državnih selekcija, zatim nekad vrsni igrači s ovih prostora.

Poziv za humanitarnu utakmicu dobili su, između ostalih: Rusmir Cviko, bivši direktor Želje, prvi bh. trener u Kini, zatim Admir Smajić, čuveni veznjak Partizana i kapiten nekoliko švicarskih klubova. Smajić je jugoslovenski i bh.reprezentativac, te trener i selektor U 21 i A tima. U dva navrata bio je trener Slobode.

Nastup u “Mejdanu” najavili su još: Alen Škoro, jedan od najboljih poslijeratnih igrača BiH, Senad Brkić, nekadašnji golgeter Čelika i Rijeke, Aldin Đidić, bivši mladi reprezentativac BiH, dijete Čelika i čelnik Sindikata profesionalnih nogometaša BiH, Almir Turković, “ikona” Sarajeva, Osijeka, Hajduka, Zadra..,Damir Hadžić, jedan od najboljih defanzivaca koje je imalo Sarajevo, Enes Mešanović, zaštitni znak poslijeratne Slobode, Samir Mekić, jedan od najboljih poslijeratnih veznjaka na bh.terenima, Midhat Sarajčić, kapiten Travnika i Čelika, aktuelni član Izvršnog odbora NSBiH, Adnan Nezirov, svojevremeno veliki golmanski potencijal, koji je uspješno branio za bihaćko Jedinstvo, ali se dokazao u muzičkim vodama. Nezirov spada trenutno među najbolje bh.pjevače i slovi kao nasljednik Šerifa Konjevića.

Poziv su dobili i Vladan Grujić i Branislav Krunić bivši bh.reprezentativci i asovi Borca i treneri na bh. sceni.

Nije to sve. Ekipu Humanih zvijezda predvodit će čuveni Vlatko Glavaš, dugogodišnji reprezentativac i internacionalac u Italiji Vedin Musić, Zlatan Čorović Čoks, te novinari Muhamed Bikić (FTV), Mirza Kolar (TV SA), Emir Delić Al jazeera, Kenan Cinac, Bh.fudbal, Edin Borovina, Dinko Dundić Fokus.ba, Muhamed Suljagić, Edin Skokić. Almir Hurić, Mensur Elkasović, TC, Edin Ramić Sportske.ba. Fahrudin Sinanović, Mensur Elkasović, Kalesijske novine i drugi…

Humane zvijezde vodi Sinan Sinanović.

Glavna utakmica igra se u 14 sati u Mejdanu.

Humanitarni turnir i revijalna utakmica igra se za Jasmina Zubčevića.

VEZANE VIJESTI

PRESS

Sve je spremno za fudbalski spektakl u Novom Travniku!

NOVI TRAVNIK

Novi Travnik se sprema za neviđen spektakl: BiH protiv Hrvatske!

TRAVNIK

SPEKTAKL U NOVOM TRAVNIKU: Dolaze humane zvijezde BiH i Hrvatske!

GRADAČAC

Legende u humanitarnoj misiji za 'UTAKMICU ŽIVOTA' u Gradačcu!

HRVATSKA

Humane zvijezde BiH nastupaju u Slavonskom Brodu!

PROMO

HUMANOST PONOVO NA DJELU: Meridian donirao opremu bolnici u Goraždu

Meridian ima najveće kvote za spektakl u Ligi šampiona: Bayern 3.90, Real Madrid 1.90

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori