TENZIJE

SLOBODA SE OGLASILA: Pozivaju Jakirovića da objasni svoju izjavu!

TUZLACI POZIVAJU NA SMIRIVANJE TENZIJA

Tuzlanska Sloboda danas je izdavala saopštenje za javnost povodom izjave trenera Sergeja Jakirovića koje prenosimo u cijelosti. 

"Zbog nedavno objavljenih medijskih tekstova gdje se preneseni stavovi gospodina Sergeja Jakirovića koji trenutno obnaša funkciju šefa stručnog štaba HŠK Zrinjski u kojem u jednom dijelu teksta navodi grad Tuzlu kao mjesto gdje je doživio neugodnosti i netrpeljivosti, objavljujemo saopštenje i pozivamo gospodina Jakirovića da objasni na šta se tačno odnosila njegova izjava.

Grad Tuzla je uvijek bila i ostat će svjetli primjer zajedničkog života i multikulturalnosti kojim se svi građani Tuzle ponosimo i koju baštinimo. Zbog toga ne dozvoljavamo da se Grad etiketira na način da se ostavlja prostora raznim špekulacijama i intrepretacijama koje mogu dovesti do formiranja pogrešnih stavova o Gradu Tuzla.

Pozivamo sve, a pogotovo javne ličnosti, da u ovo vrijeme tenzija i krize društva, vode računa prije nego što iznesu javno svoje stavove jer mogu imati negativan efekat iako to možda nije prvobitno bilo namjera. Također, želimo da naglasimo da smo sa HŠK Zrinjski uvijek imali korektne sportske odnose, pune uvažavanja i sigurni smo da će ostati na istom nivou jer ovo smatramo samo nespretnom izjavom pojedinca." - stoji u saopštenju Tuzlaka. 

VEZANE VIJESTI

MOSTAR

Zrinjski doveo zvučno pojačanje

GRBAVICA

Željezničar i Zrinjski završili bez golova

MOSTAR

Nemanja Bilbija napušta Zrinjski?!

GRBAVICA

Ko će suditi derbi na Grbavici?

SARAJEVO

Ovo su parovi 1/4 finala Kupa Bosne i Hercegovine

PROMO

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori