OTKRIO DETALJE

Duško Tošić ispričao kako je završio transfer Pjanića u Bešiktaš

POSLAO PRIVATNI AVION PO PJANIĆA

U razgovoru za Kurir, Duško Tošić je otkrio kako je ušao u menadžerske vode, te kako je završio transfer MiralemaPjanića u Bešiktaš.

Svaki početak je težak, tako i u menadžerskom poslu. Ušao sam u odijelo, a da nisam zvanično završio karijeru. Evo, kako se to desilo. Imao sam nekoliko ponuda ovog ljeta, ali ja sam čekao Bešiktaš. Htio sam karijeru završiti u samo dva kluba, ili u Crvenoj zvezdi, ili u Bešiktašu. U Turskoj je smanjen broj stranaca i ja sam čekao da se poveća kvota. Sjedim ja tako u Istanbulu s trenerom Bešiktaša Sergenom Yalcinom, čekam da se otvori to jedno mjesto stranca. A, on mi kuka, treba mu vezni igrač. Sjetim se odmah Pjanića, kontaktiram njegovog menadžera Nermina Čengića i bukvalno za nekoliko minuta završimo transfer. Trener Sergen Yalcin nije mogao vjerovati da je dobio igrača Barcelone. Bio je u čudu", ispričao je Tošić za Kurir i dodaje:

- Pjanić je htio u Istanbul. Ali, vrijeme je bilo problem. Bio je 2. septembar, morao je do ponoći doći i potpisati kako bi bio licenciran za Ligu prvaka. Nije bilo vremena za avionske linije. Tada sam poslao privatni avion iz Beograda za Sarajevo, kojim je Pjanić stigao u Istanbul. Bukvalno smo nakon ljekarskih pregleda, posao završili četiri minuta prije ponoći. Bilo je nevjerovatno! Eto, posrećilo mi se, da prvi transfer bude veliko ime, govori DuškoTošić.

VEZANE VIJESTI

NOVINARKA DAZN-A

Atraktivna novinarka umalo ostala bez posla zbog Pjanića!

DUBAI

Hadžibegić i Misimović obavili razgovor sa Pjanićem u Dubaiju!

TRANSFER VIJESTI

Oglasio se princ Saudijske Arabije povodom dolaska Pjanića!

TURSKA

Pogledajte potez Miralema Pjanića kojim je oduševio navijače!

SRBIJA

DUŠKO TOŠIĆ POZITIVAN NA KORONU: Nalazi se u teškom stanju!

PROMO

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori