SPORTSKI NOVINAR

Sinan Sinanović uzdrmao naciju statusom o Miralemu Pjaniću!

OBJAVIO STATUS NA FACEBOOKU

Miralem Pjanić danas je na udaru medija jer su isplivale navodne fotografije s nargilom, te videozapisi na kojima se opušta uz narodnu muziku.

Vrijeme nastanka fotografija i videozapisa nije utvrđeno.

Proglašen je kao glavni krivac za poraz u ključnoj utakmici, a sportski novinar Sinan Sinanović stao je u njegovu odbranu. Evo šta je objavio na Facebooku:

"Nedopustivo, neukusno, nehumano je citati komentare po drustvenim mrezama o Miralemu Pjanicu. Ne sjecam se da je neko, od igraca, od postanka reprezentacije, bio izlozen ovakvom lincu. Ustvari, sjecam se. Slicno je prolazio Hasan Salihamidzic. Na kojem su selektori trenirali strogocu. Braco je u reprezentaciji ovisio od lopti koje ce mu iz sredine ubaciti veznjak Leotara Sinisa Mulina. Hasan je bio najpogodnija meta.

Nije tako davno bilo kada smo rasturili Finsku u Zenici bez Edina Dzeke. I odmah su "dezurni" kriticari i sveznalice potrcali da kazu "kako reprezentacija igra bolje bez Dzeke!". Sto je notorna laž. Sad citamo kako reprezentacija ne lici ni na sto bez Dzeke. I, to je istina! Previse smo ostri prema najboljima. "Sahranili" smo zbog jednog penala izuzetno karakternog i zahvalnog igraca Edina Viscu. Prije toga smo u najboljoj snazi penzionisali Vedu Ibisevica. Jednog od najkarakternijih igraca koje je BiH imala. Prije Vede tehnoloskim viskom proglasavali smo redom: Jasmina Mujdzu, Ervina Zukanovica, Harisa Medunjanina... Zaboravili smo na sjajnog momka i pouzdanog Tonija Sunjica. Otjerali smo Asmira Begovica.

Ima li iko da valja? Koliko to mi imamo kvalitetnih igraca u svijetu?

Sta bi Portugalci trebali uraditi zbog poraza od Srbije?

Ne znam cemu ova haranga i linc Pjanica. Zato sto je promasio sansu? Zbog toga sto se opustio tokom okupljanja. OK nije profesionalno i tacka.

Svako ima pravo na misljenje, na kritiku, ali ne i na uvrede. I sam se ovim svjesno izlazem riziku da svak na svoj nacin tumači i komentira "slucaj Pjanic", ali osjecam potrebu da jasno i glasno kazem da BiH nema stotine dzeka, pjanica, ibisevica, zukanovica, begovica, sunjica,medunjanina...Pjanic je za mene vrhunski covjek i igrac!!!".

VEZANE VIJESTI

NOVINARKA DAZN-A

Atraktivna novinarka umalo ostala bez posla zbog Pjanića!

DUBAI

Hadžibegić i Misimović obavili razgovor sa Pjanićem u Dubaiju!

TRANSFER VIJESTI

Oglasio se princ Saudijske Arabije povodom dolaska Pjanića!

TURSKA

Pogledajte potez Miralema Pjanića kojim je oduševio navijače!

SELEKTOR BIH

IVAYLO PETEV: Nisam otjerao Miralema Pjanića iz reprezentacije!

PROMO

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

Bingo već 11 godina najbolji prijatelj SOS Dječijih sela u BiH

I ove godine u Hotelu Hills najbolja proslava 8. marta

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori