PRESS

Srđan Grahovac: Veseli me što sam ponovo u Zagrebu!

OČEKUJE IM OKRŠAJ SA DINAMOM

Trener Rapida Dietmar Kühbauer i povremeni reprezentativac BiH Srđan Grahovac najavili su, na konferenciji za medije, susret četvrtog kola Europske lige koji njihova momčad sutra igra od 21 sat na Maksimiru protiv Dinama.

Prvo je govorio Srđan Grahovac, igrač koji ima iskustva s Maksimirom i Dinamom, nastupao je za Rijeku.

- Veseli me što sam ponovno u Zagrebu, bio sam ovdje već sa svojim bivšim klubom Rijekom. U prvom susretu odigrali smo dobru utakmicu, znamo što očekivati protiv Dinama, ali i znamo da moramo biti još i bolji. Naš cilj za sutra je pobjeda. U prvoj utakmici Dinamo je bio iznenađen našom dobrom igrom, isto tako i mediji u Hrvatskoj, čitao sam neke i napise u kojima su nas i podcjenjivali. Nisu puno očekivali od nas, ali vidjeli su da smo dobra ekipa te sutra moramo dati sve od sebe, rekao je Grahovac te dodao:

- Dinamo je igrao u prvoj utakmici onako kako smo i očekivali, naš trenerski tim nas je spremio. Izvukli smo pozitivan rezultat, ali i iznenadili, vjerujem da će sutra Dinamo biti jači i organizaniji s ciljem pobjede.

Govorio je i o atmosferi na Maksimiru.

- Imao sam već priliku da dosta puta igram protiv Dinama, pričao sam prije prve utakmice i sa suigračima i trenerima o samom Dinamu, što možemo očekivati. Pričao sam o stadionu i Zagrebu kako sve to ovdje izgleda, ali nama nije bitno protiv koga igramo, za svaku utakmicu se spremamo isto, Rapid je veliki klub te igra pred punim stadionom kod kuće te manjim, drugim u ligi na gostovanju, ali atmosfera na nas neće utjecati, zaključio je BiH reprezentativac.

Trener Kühbauer očekuje opasniji Dinamo nego u prvoj utakmici. Podsjetimo, Dinamo je prije dva tjedna poražen u Beču (1-2), uz vrlo blijedo izdanje.

- U prvoj utakmici smo bili jako dobri, Dinamo je bio iznenađen jako dobrom igrom, ali sada znaju za nas. Sutrašnja utakmica je vrlo važna za obje momčadi i za prolazak grupe, rekao je trener Rapida te nastavio:

- Sutra će Dinamo igrati drugačije, čvršće, ali spremni smo i na tu vrste igre. Kada ulazite u utakmicu sa željom da osvojite bod, mislim da je to nešto najlošije što možete napraviti. Za nas je važno da igramo dobru utakmicu i ostvarimo svoj cilj te budemo drugi u skupini. Ako budemo igrali samo obrambeno, nećemo to uspjeti, moramo biti i dobri napadački, no najvažniji je balans.

 

VEZANE VIJESTI

GRAHOVAC

KAPITEN BORCA: Tek smo na 60% svojih mogućnosti!

BANJA LUKA

Igrač Borca samouvjeren: Mi smo prvi favoriti za titulu!

PECARA

Grahovac: Pobjedu posvećujemo nastradaloj braći na Kosovu

TRANSFER VIJESTI

BOMBA! Srđan Grahovac se vratio u Borac!

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori