TRENER RADNIKA

Vlado Jagodić za BHFudbal.ba: FK Radnik se podiže iz nokdauna!

INTERVJU ZA BHFUDBAL.BA

FK Radnik iz Bijeljine nalazi se u veoma teškoj situaciji. 

Trener Vlado Jagodić ulaže sve napore da ekipu spremi na novu sezonu Premijer lige BiH. Tu je i novi predsjednik koji pokušava dići Radnik iz pepela.

U razgovoru za BHFudbal.ba, Vlado Jagodić otkriva kakva je trenutna situacija u klubu, te kako teku pripreme za narednu sezonu.

"Radnik se podiže iz nokdauna bez velikih riječi i obećanja. Novoizabrani Predsjednik skupštine kluba gosp. Glišić Duško pokušava da sa novoizabranim ljudima spasi što se spasiti može. Jučer je obavljena prozivka svih igrača pod ugovorom i aktuelnog Stručnog štaba, te je i odrađen prvi trening. U toku dana će se razgovarati sa igračima kojima su istekli ugovori, a za koje Stručni štab ima želju da nastave igrati za Radnik."

FINANSIJSKA SITUACIJA TEŠKA

"Finansijska situacija je teška ali nije nerješiva ako ima želje i volje da se riješi. Bit će priključeno 6 juniora i dva igrača vraćena sa pozajmice, a onda ćemo agnažovati i novih igrača koji budu potrebni po mjestima u timu."

U PLANU SAMO 28 TRENINGA I 4 UTAKMICE

"Planirano je "samo" 28 treninga od prvobitnih 42, zbog zakašnjenja u radu, kao i 4 prijateljske utakmice." - priča nam Vlado i dodaje:

"Uglavnom, najveći dobitak je da se startalo sa radom, a izborna Skupština će se nastaviti u sljedećih 2-3 dana te će klub dobiti i jak Upravni odbor, a time bi se riješilo i sve što je hitno po pitanju bolje organizacije i finansija." - zaključuje Vlado Jagodić.

VEZANE VIJESTI

DOBOJ

Vlado Jagodić: Na reprezentaciju gledam kao na svetinju!

GABELA

Ćorić: Moram skinuti kapu Jagodiću šta radi sve sa Slogom

1/8 FINALA

Jagodićeva Sloga prošla u 1/4 finale Kupa BiH

MODRIČA

Jagodićeva Sloga srušila Posušje u Modriči!

PREMIJER LIGA BIH

NOVI TRIJUMF: Jagodićeva Sloga juriša ka Evropi!

PROMO

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori