EKSPLICITNA SLIKA

Isplivala gola fotka Sandre Afrike i fudbalera iz Premijer lige BiH

FUDBALER SLIKAO PJEVAČICU

Isplivala je gola fotka fudbalera Borca iz Banja Luke, Vladimira Volkova i pjevačice Sandre Afrike na kojoj ona leži polugola. 

Njih dvoje su otpočeli vezu pre tri godine, kada je ona otkačila dugogodišnjeg vjerenika i predala se velikom zavodniku koji je već bio poznat po tome što obožava djevojke sa javne scene, piše Srpski Telegraf.

Afrika je očigledno popustila pod šarmom zgodnog Volkova i tokom jednog ljubavnog zanosa dopustila mu je da slika njenu golu zadnjicu, ali se sigurno tada nije nadala da će ta fotografija doći u javnost.

- Ona mu je vjerovala, bila je opuštena pred njim kao ni pred kim do sada. Sve se desilo na moru prije nekoliko godina. Ležali su u "Luka" apartmanu, koji je imao ogledalo na plafonu. Nakon seksa Sandra je ležala gola na Volkovu. On nije odolio da uslika najbolju i natraženiju guzu u regionu. Da zlo bude veće, fotku Sandrine zadnjice slao je drugarima fudbalerima da se pohvali. Sandra to nije znala. Poludjet će kada bude vidjela da je bivši izdao na takav način - kaže izvor Srpskog telegrafa.

VEZANE VIJESTI

QATAR 2022

Bez sexa za navijače na Svjetskom prvenstvu u Kataru!

AMSTERDAM

NEVJEROVATNO: Drugi seks skandal potresa Ajax u sedam dana!

PROMO

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori