HRVATSKA

VELIKI POSAO: Dinamo iz Rijeke doveo defanzivca za milion eura!

TRANSFER PIJACA U HRVATSKOJ

Daroviti defanzivac Rijeke, Daniel Štefulj, ovoga je ponedjeljka potpisao višegodišnji ugovor s Dinamom, a sukladno dogovoru klubova do daljnjega će ostati na posudbi u Rijeci.

Mladi riječki lijevi defanzivac tako nastavlja tradiciju očeva i sinova u plavome dresu. Otac Danijel s plavima je od proljeća 1996. do 1999. godine osvojio četiri naslova prvaka uz tri pokala pobjednika Kupa. Bio je i dio sjajne maksimirske europske jeseni 1997. gdje ga, između ostalog, pamtimo i po pobjedi protiv Grasshoppersa u Zürichu s 5:0 kad je izborio jedanaesterac nakon kojega je isključen golman Pascal Zuberbühler, a Robert Prosinečki zatresao mrežu s bijele točke. Upisao je i dva nastupa za hrvatsku reprezentaciju.

Sin Daniel rođen je 8. studenoga 1999. godine u njemačkom Langenhagenu u doba dok je otac Danijel igrao bundesligaša Hannover. U mlađim je uzrastima igrao za Čakovec, Varaždin i Zagreb, a s navršenih 18 prešao u Rijeku.

Premijernu sezonu u seniorskom nogometu, 2018/’19., odigrao je u dresu slovenskog prvoligaša Krškog kao posuđeni igrač Rijeke. U svojoj prvoj natjecateljskoj godini u HT Prvoj ligi, ujesen 2019., nastupao je za Varaždin, također na posudbi, nakon čega se vratio na Rujevicu.

U dresu Rijeke osvojio je Kup 2020. pri čemu je važnu ulogu odigrao u četvrtfinalu upravo protiv Dinama na Rujevici kad je asistirao strijelcu Antoniju Čolaku za pobjedu 1:0.

“Dinastija” Štefulj u klupskoj bi povijesti mogla postati deseti par očeva i sinova koji su upisali službene nastupe za prvu ekipu plavih.

Kako pišu hrvatski mediji vrijednost transfera iznosi oko milion eura.

VEZANE VIJESTI

BIVŠI MLADI REPREZENTATIVAC

Sučić o izboru reprezentacije: Kao mali, upališ TV i srce zaigra!

GRČKA

Bivši mladi reprezentativac BiH zabio autogol i izbacio Dinamo

HRVATSKA

Petar Sučić odlučio da zaigra za Hrvatsku!

ZAGREB

Sergej Jakirović s Dinamom izbacio Betis!

ŠPANIJA

Jakirović nakon velike pobjede: Ušli smo u historiju

PROMO

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori