OBJAVA NA FACEBOOKU

Emotivan nastup Zdravka Mamića: Kriv sam, kriv sam, kriv sam...

VELIKI USPJEH DINAMA

Dinamo Zagreb je kolo prije kraja izborio knock-out fazu u Evropskoj ligi.

Tim povodom oglasio se često osporavani Zdravko Mamić koji je od Dinama napravio zaista respektabilnu ekipu u evropskim okvirima, a na Facebooku je napisao sljedeće:

"Kriv sam što sam sa suradnicima stvorio stroj zvan GNK Dinamo koji je večeras samljeo europskog velikana Feyenoord Rotterdam u gostima! Kriv sam što sam postavio temelje momčadi kojoj jedinoj u Europi ove sezone nije nitko zabio gol!  Kriv sam što sam nagovorio brata da se žrtvuje i preuzme ulogu trenera Dinama pod neviđenim pritiskom! Kriv sam što je još jednom pokazao kakva je trenerska veličina!  Kriv sam što nakon ljetnih medijskih natpisa da u Dinamu traje rasprodaja ove jeseni igramo najuvjerljivije europske nogometne utakmice u novijoj povijesti! Kriv sam što vučemo hrvatski nogomet i koeficijent kao maglev vlak! Oprostite i uživajte večeras uz poštivanje mjera, otvorite najbolju bocu koju imate Dinamovke i Dinamovci i nazdravite sjajnim dečkima, treneru i stožeru, oni su to zaslužili! Čestitam svima bez kojih ovog uspjeha ne bi bilo - našim zlatnim tetama čistačicama, kuharima, kuharicama, radnicima na održavanju terena i stadiona, portirima, oružarima, trenerima u nogometnoj školi, zaštitarima, djelatnicima, upravi, stožeru i igračima, ovaj uspjeh je vaš uspjeh."

VEZANE VIJESTI

BIVŠI MLADI REPREZENTATIVAC

Sučić o izboru reprezentacije: Kao mali, upališ TV i srce zaigra!

PRIPREME

Petar Sučić strijelac u ubjedljivoj pobjedi zagrebačkog Dinama!

DESNI BEK

Dinamo iz Zagreba tim želi pojačati sa Jusufom Gazibegovićem!

PREMIJER LIGA BIH

Na Grbavici večeras posebni gosti: Braća Mamić prate derbi!

ZAGREB

Dinamov junak: Mladi bh. reprezentativac produžio ugovor!

PROMO

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori