BANJA LUKA

Barbarez pozvao najboljeg igrača Borca?!

NOVI SELEKTOR BIH

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez sutra će saopštiti svoj prvi spisak otkako je na kormilu naše reprezentacije.

Naravno spisak igrača će biti za dvije prijateljske utakmice koje će naša reprezentacija odigrati u junu mjesecu protiv Engleske i Italije.

Jedan od igrača koji je ove sezone skrenuo pažnju na sebe je mladi igrač Borca David Vuković. Radi se o momku koji je postigoa nekoliko prelijepih golova ove sezone.

Vuković je odigrao 35 utakmica u svim takmičenjima u ovoj sezoni, te je postigao osam golova i upisao je tri asistencije.

Radi se o momku koji ima 20 godina i sigurno da ako nastavi igrati kako igra ove sezone pred njim je jako dobra karijere, a izgleda da je to prepoznao i Sergej Barbarez.

Još dva igrača koji se spominju kao novi reprezentativci Bosne i Hercegovine su stoper Rijeke, Stjepan Radeljić, te Nikola Katić koji igra za Zurich.

Podsjetimo, naša selekcija u junu igra dvije prijateljske utakmice. Protivnici će biti Engleska 3. u Newcastleu, a zatim reprezentacija Italije 9. u Empoliju.

Sigurno i navijači sa nestrpljenjem čekaju kompletan spisak Sergeja Barbareza jer ih zanima kako će on izgledati sada kada su se od reprezentacije oprostili Šehić i Pjanić.

VEZANE VIJESTI

MOSTAR

Barbarez i stručni štab u akciji, kuju ozbiljne planove

AMERIKA

Barbarez i Spahić vrijedno rade: Je li ovo novo pojačanje Zmajeva?

ZMAJEVI

Barbarez: Ove utakmice su veliko bogatstvo za naš tim!

ITALIJA

Sergej Barbarez otkrio sastav za meč protiv Italije

PRESS

BARBAREZ NAKON DEBIJA: Golovi su prejeftino pali!

PROMO

Dva Bosanca završila još jedan veliki transfer

LJETUJ SEDAM DANA BESPLATNO: Registruj se u Meridianu, čekiraj u Turskoj!

Meridian ima najveće kvote za finale Evropskog prvenstva

Meridian start jači nego ikada: Uzmi 115 KM bonusa odmah

Završena velika nagradna igra za korisnike Visa kartica NLB Banke Sarajevo

Meridian ima najveće kvote za polufinale Eura: Francuska 3.10, Španija 2.80

U Meridianu najveće kvote na planeti: Španija 2.80, Francuska 2.50

Lucky’s 6 časti u Meridianu: Zabavi se i zgrabi dio od 3.000 KM

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori