PROMO

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

SAMO U MERIDIANU

Danas će na programu biti 20. kolo Prve lige FBiH u fudbalu, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se - i to je sve!

Kladionica Meridian je navikla odavno svoje igrače da pomjere granice u svakom pogledu, a kada se radi o domaćem fudbalu, ponuda i kvote su bez konkurencije.

Danas su na programu utakmice 20. kola Prve lige FBiH u fudbalu, a ako ste ekspert za ovo takmičenje onda u Meridianu možete višestruko da profitirate.

Na utakmice Prve lige FBiH moguće je odigrati i Bet Builder, a ako niste upoznati sa tom igrom, ona vam omogućava da odigrate neograničen broj tipova sa istog meča i da za to dobijete jedinstvenu kvotu.

Ako baš sa ove utakmice Sloboda – Zvijezda Gradačac odigrate npr. sljedeće tipove:

• Manje od 2.5 gola na utakmici

• Jedan ili oba tima ne daju gol

• Sloboda daje više od 1.5 gola na utakmici

Kvota će biti 4,59!

Moguće je u Meridianu prognozirati I “Multirezultat”. U opticaju je više različitih rezultata, a ako se desi jedan od navedenih tip je dobitan. Ako npr. uzmemo utakmicu Sloboda - Zvijezda, neke od zanimljivih opcija za klađenje su:

• 1:0, 2:0 ili 3:0 za Slobodu – 2.50

• 2:1, 3:1 ili 4:1 za Slobodu – 4.10

• 1:0, 2:0 ili 3:0 za Zvijezdu – 15.00

• 4:0, 5:0 ili 6:0 za Slobodu – 8,80

• 2:1, 3:1 ili 4:1 za Zvijezdu – 21.00

Pored sjajne ponude i još boljih kvota na sve utakmice Prve lige FBiH, Meridian je postao i ekskluzivni sponzor prenosa ovog takmičenja u drugoj polusezoni.

Na tiket je moguće staviti samo jedan meč iz Prve lige FBiH, ali je zato moguće singlati (odigrati jednu utakmicu na tiketu) bilo koji tip iz Prve lige FBiH bez limita!

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u aprilu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

VEZANE VIJESTI

PROMO

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

PROMO

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

PROMO

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

PROMO

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

PROMO

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori