VLADA FBIH

Premijer Nikšić i ministar Dizdar posjetili reprezentaciju BiH!

PODRŠKA IGRAČIMA

Jedna od najbitnijih utakmica reprezentacije Bosne i Hercegovine igra se u četvrtak na Bilinom polju.

Protivnik našoj selekciji je Ukrajina, a naši igrači nalaze se na Ilidži. Danas im je u posjeti bio Premijer FBiH Nermin Nikšić i  federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica Nerin Dizdar.

"

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić i federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica Nerin Dizdar posjetili su danas Nogometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine, koja se okupila pred baraž i nadolazeći susret sa Ukrajinom.

Tom prilikom su selektoru Savi Miloševiću i reprezentativcima poželjeli sreću, te uručili pisma djece iz povratničkih mjesta širom Bosne i Hercegovine.

Naime, djeca su pisala iz Srebrenice, Janje, Zvornika, Drvara, Prozora, Stoca, Kiseljaka, Bosanskog Grahova i drugih mjesta. Dok su u reprezentaciji u potpunosti fokusirani na predstojeći susret, poruke su ih obradovale i dodatno motivirale pred susret sa Ukrajinom. Naglasili su da je ovo na najljepši način ispričana priča o ljubavi prema reprezentaciji i državi Bosni i Hercegovini.

U pismima su djeca pisala i o svojim sportskim podvizima, uz iskrene želje i nade u pobjedu reperezentacije.

- Dragi selektore, treniram fudbal u FK Guber Srebrenica. Čuo sam da ste nekad igrali na našem stadionu i da ste bili dobar fudbaler. Ja sam igrao u Vašem gradu Bijeljini. Želim Vama i reprezentativcima puno sreće i uspjeha u narednim utakmicama - napisao je desetogodišnji Azmir Osmanović iz Srebrenice.

Poruku reprezentativcima je poslao i Jovan Đukić sa drugarima.

- Veliki sam navijač reprezentacije Bosne i Hercegovine. Selektoru Savi Miloševiću želim najveće uspjehe sa reprezentacijom i u životu. Mojim željama se pridružuje i nekoliko mojih drugara - stoji u Jovanovoj poruci.

I polaznici NK Mladost iz Odžaka napisali su pismo, u kojem su posebno iskazali svoju privrženost reprezentaciji.

- Jako smo ponosni na našu domovinu Bosnu i Hercegovinu, kojoj dajemo bezrezervnu podršku u svim sportovima. Imamo preko 300 aktivnih članova i prepoznatljivi smo na svim utakmicama gdje igra naša reprezentacija - navodi se u njihovom pismu", stoji u objavi Vlade FBiH.

VEZANE VIJESTI

VLADA FEDERACIJE BIH

Fadil Novalić osigurao 268.500 KM za nagrade sportistima i klubovima

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori