NJEMAČKA

Prava drama u Njemačkoj uoči sudara u Ligi prvaka

MEČ KOJI SUDI PELJTO

Na vozačevoj strani autobusa bile su jasno vidljive ogrebotine od udarca.

Fudbalere Real Madrida u utorak čeka sudar s Leipzigom u osmini finala Lige prvaka, a pravu malu dramu proživjeli su Los Blancosi po samom dolasku u Njemačku. Naime, zbog štrajka u zračnoj luci, ‘kraljevi‘ su bili prisiljeni pomaknuti svoje putovanje kako bi izbjegli potencijalne probleme koji bi im narušili planove priprema za važan okršaj.

Umjesto direktnog leta za Leipzig, avion Real Madrida sletio je ovog ponedjeljka u 11.38 sati u Erfurt. Kako prenose mediji u Španiji, Ancelotti i društvo potom su krenuli na putovanje autobusom dugo više od 160 kilometara koje je umalo završilo tragedijom, prenosi N1.

Na autocesti A4, između Eichelborna i Nohra, bijela Toyota sudarila se s autobusom madridske ekipe. Vozač automobila je nije uočio autobus u trenutku kada je mijenjao vozne trake. Toyota je pretrpjela štetu u vrijednosti od oko 3.000 eura, dok razmjeri štete na Realovom autobusu još uvijek nisu poznati. Nakon kratkog zaustavljanja, svi koji su sudjelovali nastavili su bez većih problema, pojasnio je detalje ove nesreće njemački list Bild.

Srećom, igrači i tehničko osoblje koji su se nalazili u autobusu, nisu pretjerano osjetili sudar te su mogli bez problema nastaviti put. Oko 14:40 Real je konačno stigao u timski hotel koji se nalazi u samom centru Leipziga, a na vozačevoj strani autobusa bile su jasno vidljive ogrebotine od udarca.

VEZANE VIJESTI

PARIZ

Dodik gledao spektakl u Ligi prvaka

NYON

Izvučeni parovi četvrtfinala Lige prvaka

NJEMAČKA

UEFA DONIJELA ODLUKU: Peljto donio pravu odluku!

ŠPANIJA

Pilav delegiran za utakmicu Barcelona – Napoli!

NJEMAČKA

Bh. sudac u UEFA-i ima nadimak Bruce Lee: 'Ima manje masti od Ronalda...'

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori