PROMO

Pročitaj koji su najsigurniji tipovi za klađenje u ligama petice danas!

EKSPERTSKI TIKET DANA

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje, a u ovom članku pročitajte ekspertski tiket dana sastavljen upravo pomoću kvota iz Meridiana.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova i 15 KM za klađenje, ali to nije sve! DANAS dodatno poklanjamo 10 besplatnih rundi na Lucky's 6. Ne propusti ovu priliku! Registruj se - i to je sve!

LAZIO – NAPOLI – 1
Kvota: 2.30

Lazio u posljednjih mjesec dana igra svoj najbolji fudbal ove sezone. Dobili su četiri utakmice u nizu u Seriji A i veoma su blizu četvrte pozicije koja vodi u Ligu šampiona. Realizacija je bila ogroman problem za nebesko-plave tokom jeseni, ali sa 10 golova u zadnja četiri kola pokazuju ogroman napredak i u završnoj protivničkoj trećini.

Napoli je u kompletnom rasulu ove sezone. Prije pola godine su proživljavali svoje najbolje dane kada su osvojili scudetto, ali to se sve raspalo kao kula od karata. Walter Mazzarri nije ništa promijenio od svog dolaska i lako bi se moglo dogoditi da ni on ne dočeka finiš sezone na jugu Italije. Victor Osimhen više i ne krije da jedva čeka da napusti Napulj, a čini se da nije jedini igrač sa takvim razmišljanjem.

Obrazloženje prognoze: Svi važni faktori su na strani Lazija pred ovu utakmicu. Igraju u mnogo boljoj formi, dobili su Napoli u prethodna dva međusobna okršaja, a imali su i više vremena da se pripreme za ovaj duel. Gosti su ostali tri dana duže u Saudijskoj Arabiji na Superkupu Italije i to će se sigurno osjetiti.

ATLETICO MADRID – VALENCIA – 1
Kvota: 1.50

Atletico Madrid igra sa dosta oscilacija od početka sezone. Na momente se činilo da bi mogli biti ozbiljan kandidat u borbi za titulu u La Ligi, ali onda bi uslijedili šokantni porazi koji bi potvrdili da jednostavno nisu na nivou Real Madrida. Bar ne u kontinuitetu. Posljednja šansa za priključak vrhu tabele je vjerovatno propuštena porazom u Gironi i njihov fokus je sada da ostanu u top 4.

Valencia je u velikom usponu u posljednje vrijeme. Imaju četiri uzastopne pobjede i konačno izgledaju onako kako svi na “Mestalli” očekuju. Najzaslužniji za sve dobre stvari je trener Ruben Baraja koji je veliki ljubimac navijača i nakon mnogo uspješnih godina na terenu, čini se da je pred njim blistava budućnost i na poziciji šefa stručnog štaba u ovom klubu.

Obrazloženje prognoze: Iako Valencia igra sjajno u ovom trenutku, ovo je utakmica gdje će teško napraviti nešto značajno. Atletico Madrid je mnogo bolji tim, a sigurno će biti i posebno motivisani jer su  prvom dijelu sezone doživjeli debakl na “Mestalli” kada je bilo 3:0.

PSG – BREST – 1&2+
Kvota: 1.55

Odlaskom Lionela Messija i Neymara, djeluje da fokus javnosti nije na PSG-u kao što je to bio slučaj u prethodnim sezonama. I čini se to da više nego godi Kylianu Mbappeu i cijelom timu. Suvjereno drže prvo mjesto u Ligi 1, a i u Ligi šampiona bi mogli da odu daleko jer su apsolutni favoriti protiv Real Sociedada u osmini finala.

Skoro svake sezone u Ligi 1 jedna ekipa odigra iznad svih prognoza i očekivanja, a to je u ovoj takmičarskoj godini slučaj sa Brestom. Sa četiri uzastopne pobjede su došli do pozicije koja vodi u Ligu šampiona i sada će odmjeriti snage protiv najboljeg tima u državi. U slučaju da eventualno trijumfuju, uključili bi se na papiru i u trku za titulu.

Obrazloženje prognoze: Ranijih godina se PSG-u češće dešavalo da izgube bodove od ekipa koje su u sredini ili pri dnu tabele nego u okršajima sa onima koji su blizu njih na tabeli. Vjerujemo da ni sada neće dozvoliti sebi slabiji pristup i realno je da trijumfuju sa bar dva postignuta gola.

Meridianov tiket dana:

Lazio – Napoli - 1
Atletico Madrid – Valencia – 1
PSG – Brest – 1&2+

Ukupna kvota: 5.35

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u januaru na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

VEZANE VIJESTI

PROMO

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

PROMO

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

PROMO

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

PROMO

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

PROMO

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

PROMO

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori