HRVATSKA

Skandal koji je mladog fudbalera koštao sjajne karijere

ŽENA MU UNIŠTILA KARIJERU

Mnogo je obećavao, ali nikada nije ispunio svoj potencijal na terenu. Isto tako na terenu napravio je jednu od najnevaljalijih stvari na ovim područjima.

Kada je nastupao za zagrebački Dinamo san Dine Drpića nisu bili trofeji, njegov san bila je Nives Celzijus.

Iako je njegova karijera išla uzlaznom putanjom dok se nije zaljubio u svoju buduću suprugu, Drpić je daleko poznatiji zbog skandala sa ženom sa kojom je proveo devet godina, a i danas se prepričava priča o njihovom ljubavnom odnosu nasred stadiona Maksimir.

O tome je govorila i sama Nives u jednoj emisiji u Srbiji.

“Dino je sredio da se upale svetla stadiona za nas i napokon je ostvario svoj san o vođenju ljubavi nasred fudbalskog terena. Bilo je veoma nevaljalo”, rekla je tada Nives.

Nakon što se pročulo da je par to uradilo na terenu, Drpić je odmah dobio otkaz u zagrebačkom klubu, pa je novi angažman našao u njemačkom Karlsruheu. Ali, ostao je sa Nives i sa njom proveo devet godina i dobio dvoje djece, prenosi N1.

Inače, Drpić je poznat po još jednom skandalu. U vrijeme kada je trebao napraviti transfer u turski Bešiktaš, Drpić je navijačima Hajduka pokazao zadnjicu. Kada su Turci čuli da se to dogodilo, otkazali su cijeli posao.

VEZANE VIJESTI

PROMO

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori