SASTANAK U SARAJEVU

Savez održao sastanak: Proširuje li se liga zbog Čelika i Zvijezde?

UPUTIT ĆE ZAHTJEV ZA PROŠIRENJE LIGE

Na osnovu zahtjeva FK „Zvijezda 09“ Bijeljina i NK „Čelik“ Zenica, juče i danas su u prostorijama NS/FS BiH u Sarajevu, održani sastanci rukovodstva oba kluba sa predstavnicima Saveza.

Na sastancima se razgovaralo o pitanjima vezanim za status ovih klubova u narednoj takmičarskoj sezoni. Nakon konstruktivnih i otvorenih diskusija iskazano je razumijevanje za trenutnu situaciju u našem nogometu/fudbalu, kao i na sve okolnosti koje su uticale na donošenje odluke Izvršnog odbora u vezi sa nemogućnošću daljeg odigravanja svih takmičenja u organizaciji NS/FS BiH.

Oba kluba su iskazala zahvalnost na korektnom odnosu, kao i kvalitetnim informacijama koje su dobili tokom boravka u Savezu.

Iz FK „Zvijezda 09 “ su istakli da su uspjeli približiti stavove, te da će uputiti zahtjev Izvršnom odboru NS/FS BIH sa prijedlogom za proširenje BHT Premijer lige za sezonu 2020/21.

Na upravama ekipa iz Bijeljine i Zenice je zadatak kako na najbolji način da riješe statusna pitanja svojih klubova u narednom periodu. NS/FS BiH nastavlja provoditi utvrđene aktivnosti sa ciljem što kvalitetnije pripreme za nastupajuću sezonu koja bi trebalo da počne 01.08. 2020. godine.

VEZANE VIJESTI

KOŠEVO

Sarajevo preokretom do tri boda protiv Zvijezde!

N/FS BIH

SAVEZ PODRŽAO POMOZI.BA: VIP ulaznice sa igrače koji nastupe!

UGLJEVIK

Trener Zvijezde 09: Volio bih da svaki klub ima podršku kao Željo!

UGLJEVIK

Je li Sarajevo teško oštećeno u Ugljeviku?

UGLJEVIK

NOVI KIKS SARAJEVA: Hoće li ovo Rožman preživjeti?

PROMO

HUMANOST PONOVO NA DJELU: Meridian donirao opremu bolnici u Goraždu

Meridian ima najveće kvote za spektakl u Ligi šampiona: Bayern 3.90, Real Madrid 1.90

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori