N/FS BIH

SAVEZ PODRŽAO POMOZI.BA: VIP ulaznice sa igrače koji nastupe!

NS/FS BIH PODRŽAVA POMOZI.BA

Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine odlučio je podržati humanitarnu inicijativu udruženja „pomozi.ba“ koje organizuje humanitarnu utakmicu pod nazivom „BHF i Legende BH fudbala“.

Komitet za hitnost NS/FS BiH donio je odluku kojom će se ovom udruženju donirati finansijska sredstva u iznosu od 5.000 KM.

Ovim gestom, NS/FS BiH kao društveno odgovorna organizacija pokazuje svoju posvećenost u podršci humanitarnim akcijama. Utakmica, koja će biti odigrana 21.03.2024. godine u Zenici, okupiće bivše reprezentativce Bosne i Hercegovine, koji će ponovo istrčati na teren s ciljem pomoći najugroženijim članovima društva.

NS/FS BiH će bivšim reprezentativcima koji će nastupiti u utakmici dodijeliti po dvije VIP ulaznice za meč baraža za EURO 2024 Bosna i Hercegovina-Ukrajina, kao simboličan znak zahvalnosti za njihov doprinos i podršku ovoj humanitarnoj inicijativi, a za koje mogu prijaviti putem mail adrese [email protected]

NS/FS BiH sve ljubitelje fudbala da dođu na utakmicu „BHF i Legende BH fudbala“ i time pokažu svoju solidarnost prema svim onim kojim je pomoć najpotrebnija.

VEZANE VIJESTI

UEFA KAZNILA SAVEZ

Oglasio se N/FSBiH: Zabrana prodaje ulaznica, smanjen kapacitet!

"ČESTITKA UEFA-E"

ŽESTOKA KAZNA UEFA-E: Zatvaranje tribina, nema gostovanja...

ZMAJEVI

NOVI SELEKTOR BIH? N/FS BiH kontaktirao Sergeja Jakirovića!

UKRAJINA

Pogledajte kako su BH Fanaticosi bodrili Zmajeve u Ukrajini (VIDEO)

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori