151. VJEČITI DERBI

Rožman: Znamo šta je derbi, spremni smo i motivisani!

DERBI NA GRBAVICI

Željezničar i Sarajevo u nedjelju 3. marta od 18:45 na Grbavici, odigrat će 151. vječiti sarajevski derbi u meču 21. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Prvo se trener Sarajava dotakao perioda posljednja dva meča, ligaškom protiv Zvijezde 09 i utakmice Kupa protiv Borca u Banjaluci.

“Vjerujte da igrači najviše vole utakmice, manje se trenira. Svi su spremni i dobiće šansu, a na igračima je da pokažu ko će igrati manje, a ko više. Sigurno da je bila dobra reakcije ekipe protiv Borca, a prije toga smo zaslužili više protiv Zvijezde. To nas je dosta poremetilo. Ekipa je trenirala na pravi način, što se tiče napada, imamo još dosta rezervi i svaka sljedeća utakmica je šansa da pokažemo kako možemo biti bolji”, naveo je Rožman.

Šef stručnog štaba Bordo tima, najavio je okršaj protiv najljućeg rivala, a Slovenac neće moći da računa na kapitena Marina Aničića zbog žutih kartona.

“Svi žele igrati ovu utakmicu, znamo šta derbi znači. Odlučit ćemo se na one za koje mislim da su najspremniji za ovu utakmicu. Igrači su zdravi, spremni i motivisani. Svaka sljedeća utakmica je šansa da se pokažemo u sve boljem svjetlu. Privilegija je za sve nas, da budemo dio ovog derbija, to je lijepa sportska priča. Uvijek pune tribine i puno emocija. Nije nikad nije bitno kada je ko gdje na tabeli. Vjerujem da će biti puno motiva i žara. Nadam se derbiju u kojem ćemo svi uživati. Nogomet će se igrati i u ponedjeljak, šta god da bude na derbiju”, zaključio je trener ekipe sa Koševa, prenosi N1.

VEZANE VIJESTI

SARAJEVO

Trener Sarajeva: Idemo sve pobijediti do kraja

DERBI U MOSTARU

Zrinjski razbijao Sarajevo, pa na kraju spašavali pobjedu!

LOŠE SUĐENJE

Mirza Kazlagić stadion Koševo napustio pod policijskom pratnjom!

GRBAVICA

DERBI PREPUN TENZIJA: Željo do boda s igračem manje!

GRBAVICA

Ovo su sastavi Željezničara i Sarajeva za vječiti derbi

PROMO

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori