ENGLESKA

BOMBA S OTOKA: Mourinho se vraća u Premiership?!

SPECIAL ONE PONOVO U CHELSEAJU

Prema pisanju britanskog Daily Maila, Jose Mourinho izrazio je želju za povratkom u Chelseaja budući da je nezadovoljan Rominim statusom, odnosno nemogućnosti Vučice da dovede igrače sukladne njegovim ambicijama.

Mourinho je vodio Chelsea u periodu od 2004. do 2007. i od 2013. do 2015. te je s londonskim klubom osvojio tri naslova prvaka, FA kup, tri Liga kupa i Superkup. Njegova žena i djeca i dalje žive u Londonu, a sam Mourinho nikada nije skrivao da mu je najljepše bilo raditi u Premier ligi u kojoj je, osim Chelseaja, vodio Manchester United (2016.-2018.) i Tottenham (2019.-2021.)

Od ljeta 2021. Mourinho je trener Rome. Prošle sezone vodio je Vučicu na krov inauguracijske Konferencijske lige, a u tekućoj sezoni na dobrom je putu da osigura Romi nastup u Ligi prvaka iduće sezone budući da nakon 19 prvenstvenih kola ima samo bod manje od drugog Milana. No, Mourinho je svjestan da više od toga teško postići s Romom.

U vezi novog Muornhovog angažmana spominje se i moguće preuzimanje West Hama čijem se treneru Davidu Moyesu 'klima stolica' no taj scenarij nije toliko izgledan...

VEZANE VIJESTI

BH. REPREZENTATIVAC

TRANSFER BOMBA: Amara Dedića u svoje redove dovodi Chelsea?

ZENICA

Tahirović: Portugal respektujemo, ali se nikoga ne bojimo

FINALE

Sevilla nakon penala savladala Romu i osvojila Evropku ligu!

ITALIJA

Mourinho oduševio navijače BiH izjavom o Tahiroviću

UEFA EUROPA LIGA

Remi Seville i Juventusa, Roma slavila protiv Leverkusena!

PROMO

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori