NSBiH

SAZNAJEMO: Kako je reagovao i glasao Zvjezdan Misimović?!

BIVŠI ZMAJ

Nakon što je u javnost procurila informacija da će reprezentacija Bosne i Hercegovine u novembru igrati prijateljsku utakmicu protiv Rusije, digla se cijela država na noge a vijest je obišla i sve planetarno poznate medije.

Poznata su mišljenja Edina Džeke i Miralema Pjanića koji su bili pozvani od strane NS/FS BiH i koji su bez razmišljanja bili protiv i rekli NE, ali poznata su mišljenja i drugih fudbalera poput Anela Ahmedhodžića, Ermedina Demirovića, političara poput Vlatka Glavaša, Željka Komšića, Edina Forte, Nermina Nikšića, Benjamine Karić (Gradonačelnica Sarajeva je zaprijetila stopiranjem saradnje između Grada Sarajeva i NS/FS BiH), SDA i Bakir Izetbegović su također izdali saopštenje u kojem ni kojem slučaju ne podržavaju utakmicu s Rusijom...

Poznato je i da je odluka donešena preko Komiteta za hitnost NS/FS BiH, poznato je i da je Irfan Durić jedini bio protiv, dok je Fuad Čolpa bio ZA i njegov glas je presudio, Čolpa je jučer za N1 Televiziju izjavio da se sve brzo dogodilo i da će u narednom periodu tražiti i sve učiniti da se odgodi ova utakmica.

Međutim, ono što nije bilo poznato, jeste kako je reagovao Zvjezdan Misimović, bivši reprezentativac BiH i savjetnik Vice Zeljkovića! @bhfudbal.ba ekskluzivno saznaje da je Misimović također kontaktiran za mišljenje, on je bio PROTIV ali je odluka ipak donešena! Komitet za hitnost NS/FS BiH je donio odluku da se utakmica igra protiv Rusije iako su protiv bili Edin Džeko, Miralem Pjanić i Zvjezdan Misimović.

Ostaje nam da vidimo kako će se ova situacija odraziti na Ligu Nacija i odlučujuće utakmice protiv Crne Gore i Rumunije za nešto manje od dvije sedmice.

VEZANE VIJESTI

ZENICA

Zeljković: Ovaj poraz ćemo pamtiti kao jedan od najbolnijih

GRBAVICA

Poruka predsjednika Vice Zeljkovića

SARAJEVO

NSBIH čestitao Dan nezavisnosti BiH

SARAJEVO

Zeljković: Razmišljamo o skraćivanju WWin lige BiH

RS

Zeljković oslobodio niželigaše iz Rs plaćanja kotizacije

PROMO

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori