ZAGREB

ŠUŠKA SE ŠUŠKA: Novi trener Dinama dolazi iz Premijer lige?!

HRVATSKI MEDIJI TVRDE DA STIŽE JAKIROVIĆ

Sergej Jakirović prvi je izbor vodstva Dinama za novog trenera, prenose hrvatski mediji. 

Ukoliko klub iz Maksimira nađe zajednički jezik s Jakirovićem i njegovim aktualnim klubom mostarskim Zrinjskim za koji ga ugovor veže i nakon završetka ove sezone, povest će zagrebačku momčad na pripremama za novu sezonu.

Posljednjih dana u javnosti više imena kola kao opcije za trenera „modrih”. Spominje se tako slovenski stručnjak Darko Milanič, ostanak na klupi bivšeg hrvatskog izbornika Ante Čačića koji je stabilizirao momčad u završnici sezone i donio Dinamu obranu naslova, trener Rijeke Goran Tomić...

U Maksimiru ispituju mogućnosti, ali kako doznajemo iz pouzdanih izvora prvi pick Dinama je Jakirović. I Dinamo je otišao po njega u Mostar.

Već je zimus Jakirović bio blizu klupe Dinama, razgovarali su sa Zrinjskim, Mostarcima je tada bio vrlo nezgodan trenutak za rastanak s trenerom usred sezone. Tada su se na koncu u Maksimiru odlučili za ostanak na klupi Željka Kopića, dok je Jakirović produžio ugovor sa Zrinjskim. Taj bivši trener Gorice je ove sezone pregazio konkurenciju u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Jakirović je sa Zrinjskim uvjerljivo osvojio naslov prvaka. Kolo prije kraja prvenstva ima čak 25 bodova više od prvog pratitelja Tuzla Citya. U 32 odigrana kolo Zrinjski je doživio samo jedan poraz

VEZANE VIJESTI

MOSTAR

Ko će na megdan Borcu: Zrinjski ili Sloga?

MOSTAR

VELEŽ PORUČIO: Cilj je bio napad na naše igrače!

MOSTAR

MOSTARSKI DERBI: Zrinjski minimalno savladao Velež!

MOSTARSKI DERBI

KO ĆE SLAVITI U MOSTARU? Danas veliki mostarski derbi!

MOSTAR

Navijačima Veleža zabranjen dolazak na mostarski derbi protiv Zrinjskog

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori