KOŠEVO

Bivši reprezentativac BiH postaje novi sportski direktor Sarajeva?!

REZULTATI PREGOVARA ĆE SE ZNATI IZA FINALA KUPA

Predsjednik Upravnog odbora Fudbalskog kluba Sarajevo Ismir Mirvić obavio je razgovor s nekadašnjim kapitenom naše reprezentacije Emirom Spahićem i ponudio nekadašnjem karizmatičnom „Zmaju“ da bude sportski direktor kluba s Koševa.

Prvi razgovor je obavljen u Dubrovniku, a popularni Spaha će ubrzo poslati konačan odgovor. Navodno, Mirvić i Spahić su se sinoć ponovo našli u jednom poznatom sarajevskom restoranu, gdje je nastavljen razgovor iz Dubrovnika, prenosi Avaz. 

Tragom ove informacije kontaktirali smo PR službu bordo tima, kako bi najavili razgovor s predsjednikom Mirvićem, ali smo dobili odgovor da alfa i omega kluba s Koševa nije dostupan za medije do 20. maja.

- Tek poslije finalne utakmice Kupa BiH sa Veležom (četvrtak, 19 sati – Bilino polje) predsjednik Mirvić će biti dostupan medijima rekao nam je Vedad Šurković, portparol FK Sarajevo.

Nema sumnje da bi dolazak Spahića pomogao bh. velikanu da se vrati na stare staze slave, ali je također činjenica da Mirvić na Koševu mora naći mjesta i prostora za nekadašnje legende FK Sarajevo – od Safeta Sušića, Faruka Hadžibegića, Slaviše Vukičevića, Predraga Pašića... do Mirze Varešanovića i plejade asova koji su godinama gradili renome bordo tima.

VEZANE VIJESTI

DERBI U MOSTARU

Zrinjski razbijao Sarajevo, pa na kraju spašavali pobjedu!

LOŠE SUĐENJE

Mirza Kazlagić stadion Koševo napustio pod policijskom pratnjom!

GRBAVICA

DERBI PREPUN TENZIJA: Željo do boda s igračem manje!

GRBAVICA

Ovo su sastavi Željezničara i Sarajeva za vječiti derbi

WWIN LIGA BIH

Novi problemi za FK Sarajevo: Bitni fudbaleri propuštaju Tuzlu City!

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori