21.10.2018

Sead Kolašinac posjetio PŠ ‘Domanovići’ u općini Čapljina

Objavljeno : 30-05-2018 19:26h Objavio: Redakcija BHFudbal.ba

Sead Kolašinac propustio je okupljanje reprezentacije BiH zbog lakše povrede. Ovaj period iskoristio je za odmor u Hercegovini.

Danas je posjetio Područne škole na Domanovićina u općini Čapljina.

Impresije učenika i nastavnika prenosimo sa njihove Facebook stranice.

“Danas je bio poseban dan u PŠ “Domanovići”. Ispunjeni ponosom i radošću želimo podijeliti jednu prekrasnu vijest. Naš Zmaj, ponos, igrač velikog Arsenala, Sead-Seo Kolašinac,odvojio je vrijeme i posjetio školu,u koju je nekada išla i njegova mama. Djeca nisu mogla vjerovati da je tu, a i nastavnici nisu mogli sakriti uzbuđenje. Svi su željno čekali svoj red za fotografiju sa Zmajem,kojom će se hvaliti i koju će brižljivo čuvati. A Sejo je strpljivo, kulturno i sa smješkom ispoštovao sve nas. Ovog sjajnog igrača, osim fascinantnog fizičkog izgleda krase skromnost i lijep kućni odgoj.

Kao znak zahvalnosti i sjećanja na ovaj dan, direktorica Škole uručila mu je prigodan poklon,rad naših učenika. Neka ova slika,rađena sa ljubavlju krasi njegov dom u Londonu. Hvala učiteljici Maji što je inicirala ovu posjetu. A našem Zmaju želimo, najprije puno zdravlja, što manje povreda i što više dobrih nastupa, kako za Arsenal, tako i za reprezentaciju. Želimo Zmajeve, koji su postali dio našeg identiteta, gledati na sljedećem velikom takmičenju. I dok Sejo bude ostavljao srce na terenu, da mi sa ponosom kažemo:”Pa on je bio u našoj Školi” i pokažemo fotografiju.”

Tagovi: Sead Kolašinac