7.4.2020

Ronaldinjo na zatvorskom turniru osvojio pečeno prase!

Objavljeno : 14-03-2020 22:56h Objavio: Redakcija BHFudbal.ba

Legendarni Brazilac Ronaldinjo je svoje zatvorske dane u Paragvaju prekratio igranjem fudbala, potvrdivši da je veliki majstor.

Borio se sa svojom ekipom za najneobičniji trofej u karijeri, pečeno prase! Naime, prema navodima iz Paragvaja, pobjedniku turnira u zatvoru pripašće pečeno prase od 16 kilograma.

Ronaldinjo je imao težak zadatak sa izborom ekipe, robijaši su se “otimali” u želji da budu deo ekipe legendarnog driblera, koji je u jednom od timova sve sam uradio.

Pobijedio je na turniru jer je sa jednom ekipom došao do trijumfa od 11:2, dao je pet golova i asistirao šest puta. Mnogi nisu odoljeli trenutku, pa su snimili tok utakmice, na kraju su se šampioni fotografisali sa peharom, a Ronaldinjo je dijelovao prilično zadovoljno.

Podsjetimo, Ronaldinjo i njegov brat Roberto de Asis nalaze se i dalje pritvoreni u Paragvaju nakon što su ušli u zemlju sa falsifikovanim pasošima ove države. Advokat Brazilaca je tražio da njegovi klijenti budu pušteni na slobodu, ali im nadležni organi to nisu dozvolili zbog straha da će pobjeći.

Tagovi: Prase  Ronaldinjo  Turnir  Zatvor