21.2.2020

Prvi domaći sportski brend No1 novi partner BHFudbal.ba!

Objavljeno : 09-01-2020 22:10h Objavio: Redakcija BHFudbal.ba

Prvi domaći sportki brend “Number 1” novi je partner BHFudbal.ba.

No1 je prvi domaći sportski brend nastao u saradnji dizajna i visoke tehnologije obrade vrhunskih materijala.

Započeli smo s izradom sportske odjeće kakva se na prostoru Bosne i Hercegovine nigdje drugo nije mogla kupiti. Kreacije s pomakom u nešto novo i potpuno drugačije na tržištu tekstilne industrije. Mnogo toga smo naučili jer smo bili u kontaktu s klijentima i osluškivali njihove želje. Klijenti su naša veza sa svijetom, uz njih smo dobijali povratnu informaciju o krojevima, tkaninama i bojama što nas je usmjerilo i motivisalo da budemo najbolji u onom što radimo.

Zahvaljujući vrhunskom kvalitetu No1 je pronašao svoj put do srca klijenata. Mnogi od njih su naši vjerni partneri dugi niz godina i iznova nam se vraćaju. Sarađujući sa nama, vi direktno djelujete na jačanje domaće tekstilne industrije čime podržavate državu i ljude koji žive u njoj.

No1 krasi i oblači mnoge klubove poput FK Velež, FK Tuzla City, NK Travnik…, kao bh. reprezentativne selekcije u rukometu, košarci, atletici.

Number 1  je oficijelni tehnički sponzor rukometne reprezetnacije BiH na Evropskom prvenstvu, gdje naša reprezentacija igra prvi put u historiji.

Zajedno s nama budite No1 i branite boje naše domovine.

ruk

KSBIH-Jersey-Kits-2019-banner

FK-TUZLA-CITY-2019_WEB-HOME

FK-Velež-HOME-ZVONIC-4-web-Large