16.12.2019

Lijepa novinarka Marina Sekulić objavila svoju prvu knjigu!

Objavljeno : 30-11-2019 21:22h Objavio: Redakcija BHFudbal.ba

Lijepa voditeljica Sport kluba i sportska novinarka, Marina Sekulić objavila je svoju prvu knjigu, odnosno roman pod nazivom “Ko je ona?”

Prva knjiga voditeljice Sport kluba, Marine Sekulić izložena je na sajmu knjiga na štandu izdavačke kuće “Samo korak”, a u njoj su ispričane istinite priče mladih u potrazi za ljubavlju, pripadnošću i sigurnošću.

U knjizi “Ko je ona?”, Marina Sekulić, koja je sportski novinar, ali i slikar i pisac pokušala je da kroz istinite priče dočara potragu mladih za ljubavlju, pripadnošću i sigurnošću.

800x450

Na stranama knjige “Ko je ona?” vidjećete šta se sve dešava u muško-ženskom svijetu dok tražimo ono „zauvijek“. I dok jurimo sreću, polako odrastamo. A tada se dešavaju situacije o kojima Vam nisu pričali. I koje su se nadali da ćete izbjeći. Ali dok se redaju porazi, akteri ove knjige ne odustaju. Jer „Sve će na kraju biti dobro. Ako ne bude dobro onda nije ni kraj. Ja ću opet biti neiskvarena i željna takve pažnje i ljubavi, a šta ćeš ti? – piše na koricama knjige Marine Sekulić “Ko je ona?”.

Kroz ovu knjigu evoluirate uspomene o Vašim naivnim očekivanjima, zaljubljivanjima, nadama pa čak i izgubljenim bitkama. Jer život možda nije uvijek pravedan ali je lijep. A ljubav uvijek nađe put…