6.4.2020

Humanitarna utakmica za obnovu travničke gimnazije

Objavljeno : 20-02-2020 10:47h Objavio: Eldar Ganibegović

Jučer je u Sarajevu održan sastanak povodom organizacije humanitarne nogometne utakmice između legendi Bosne i Hercegovine i Hrvatske koja će biti odigrana na stadionu Pirota u Travniku 22. maja 2020.godine.

Sastanku su prisustvovali predsjednik udruge PRONT i organizator nogometne utakmice legendi BiH i Hrvatske Ivica Džambas, bivši selektor BiH Fuad Muzurović, naš prvi kapiten Vlatko Glavaš, legendarni napadač Elvir Bolić, te sportski novinari Sinan Sinanović i Muhamed Bikić.

Na sastanku je dogovoreno da će selektor Humanih zvijezda BiH biti Fuad Muzurović, koji će na Pirotu dovesti respektabilnu ekipu predvođenu legendama Elvirom Bolićem, Vlatkom Glavašem, Vedinom Musićem, Muhamedom Konjićem, Nerminom Šabićem, te Elvirom Baljićem.

Svoj dolazak već su potvrdili Almir Turković, Senad Repuh, Senad Brkić, Mirza Varešanović, Edin Mujčin, Vladan Grujić, Enis Bešlagić, Enes Begović, te brojna iznenađenja koja nam Muzurović i Sinanović nisu htjeli otkriti.

Na sastanku je kontaktiran i legendarni Travničanin Miroslav Ćiro Blažević, koji je u svom stilu , “Sine, dolazim u svoj grad, ali moraš doći po mene”.

Bit će ovo istinski nogometni spektakl na Piroti koji ne smijete propustiti, prenosi portal central.ba.

received_1980968528713535