24.1.2020

Doživite Advent u Zagrebu i Božićnu priču obitelji Salaj

Objavljeno : 02-12-2019 22:12h Objavio: Redakcija BHFudbal.ba

Jeste li se ikada pitali kako biste izgledali u nekom od idiličnih božićnih filmova? Snijeg, više od dva miliona ukrasnih lampica, svjetleći sobovi sa saonicama te snjegovići oko vas?

Ne brinite, za doživjeti ovo ne morate postati filmski glumac, dovoljno je sa Travel agency Biss-tours posjetiti Božićnu priču obitelji Salaj u Grabovnici pored Čazme, gdje možete doživjeti pravu božićnu bajku!

advent-zagreb-zrinjevac

1.DAN 14.12.2018.

Polazak iz Sarajeva u 02:00 ispred Zemaljskog muzeja. Nastavak vožnje i prikupljanje putnika u Visokom, Kaknju, Zenici, Žepču, Maglaju… Dolazak u Zagreb. Fakultativno obilazak Zagreba u pratnji lokalnog vodiča. Kad budete šetali zagrebačkim ulicama, razgledali njegove spomenike…vi ćete mu se diviti. Ali kad budete sjedili u nekoj od njegovih kafana, šetali ulicama i parkovima ili pak razgovarali s ljudima, vi ćete Zagreb voljeti. Obilazak obuhvata: Gornji grad ili Gradec, Trg sv. Marka, crkvu sv. Marka, Banske dvore, Kamenita vrata, Kulu Lotrščak, Kaptol, Zagrebačku katedralu, Trg bana Jelačića, fontanu Manduševac, Cvijetni trg…Slobodno vrijeme za uživanje u prazničnom ambijentu u najboljoj evropskoj adventskoj destinaciji. Adventski sajam u Zagrebu je tri godine zaredom proglašen za najbolji u Evropi. Uvjerite se zašto! U 15h polazak prema Čazmi do imanja Salaj. Na imanju porodice Salaj čeka vas čarolija sa gotovo 4 miliona lampica, izložba likova iz crtića, božićni sajam i bogata gastro ponuda. Polazak prema BiH u večernjim satima.

Aranžman obuhvata:

* Prijevoz modernim turističkim autobusom ( TV – video, WC , caffe-bar, klima uređaj )
* Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja

Aranžman ne obuhvata:

* PZO 2 KM (4 KM za osobe u dobi 60-75 godina)
* Sadržaje koji nisu predviđeni ovim programom
* Obavezna doplata za odlazak na imanje Salaj – Božićna priča 15 KM (prevoz i ulaznica)Plaća se u agenciji.
* Doplata za posebno sjedište u autobusu 40,00 KM (sjedišta iza vozača, sjedišta za stolom, sjedišta iza ili ispred 2. vrata) – zavisno od raspoloživosti

-Fakultativni izlet:
*Obilazak Zagreba 10 €

Potrebna dokumentacija:

*Biometrijski pasoš sa datumom važenja min 90 dana od planiranog datuma povratka sa putovanja.

79825546_1756166694513964_3022816172111298560_n

Za ovaj aranžman vrijede Opšti uslovi putovanja „BABIĆ-BISSTOURS“ d.o.o. Zenica iz 2008. a koji su usklađeni sa UTA BIH standardima.