17.11.2019

DOĐITE NA GUBAVICU: Najava sjajnih utakmica!

Objavljeno : 14-08-2019 14:38h Objavio: Redakcija BHFudbal.ba

Malonogometni turnir ‘Gubavica 2019’ je opravdao očekivanja i vrlo vjerovatno je postao jedan od kvalitetnijih turnira. Velika je posjećenost ali razlog toga je i kvaliteta ekipa.

Turnir je ušao u završnu fazu, a večeras su na rasporedu utakmice drugog dijela četvrtfinala.

Plasman u polufinale sinoć su obezbjedile ekipe Kočina koja je predvođena Livajom, te braćom Kozarić koji iza sebe imaju iskustvo igranja utakmica najvećeg nivoa futsala te Club Art ekipa koja je prepuna reprezentativaca poput Galića, Jelića, Radmilovića, aktuelnog i najboljeg igrača države Aladžića a na klupi aktuelnog šampiona države se nalazi Admir Đulić.

Najveći rival ekipe Club Art je ekipa Bemix Trebinje predvođena Tomislavom Bevandom i zasigurno je da pretendiraju na prvo mjesto Malonogometnog turnira Gubavica 2019 te oni večeras nastupaju sa početkom u 22h.

Nimalo manje uzbudljiva utakmica neće biti između ekipa UO Blagaj i Autoškole Zemir i Zlatko jer momci iz obje ekipe su pokazali želju i borbenost ali i najavili pojačanja za večerašnju utakmicu.

U juniorskom dijelu turnira branilac naslova ekipa Autoprevoz Šuta proba da odbrani titulu a večeras im na putu stoji odlična ekipa Sportskog Društva Dubravka koja radi odličan posao na početku rada istog. Generalni pokrovitelji turnira su Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK te BH Telecom.

Raspored za večeras:

20:00h Polufinale – JUNIORI – Autoprevoz Šuta – SD Dubravka
21:00h Četvrtfinale – SENIORI – Autoškola Zemir i Zlatko – Udruženje Omladine Blagaj
22:00h Četvrtfinale – SENIORI – Bemix Trebinje – Interprodukt d.o.o

Tagovi: Futsal  Gubavica