24.3.2019

Ćiro: Nije čudno što su dva Bosanca osvojila 3. i 2. mjesto!

Objavljeno : 24-07-2018 22:27h Objavio: Redakcija BHFudbal.ba

Nešto prije 22 sat selektor hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić stigao je u Livno i popeo se na stadion Zgona pred razdragano mnoštvo!

Preko 40 000 ljudi dočekalo je izbornika skandirajući “Zovi, samo zovi, svi će sokolovi za te život dati”. Zlatko se zahvalio svima i rekao:

“Dragi moji prijatelji, svi vi koji ste došli izdaleka, drago moji Livnjaci, moja draga obitelji hvala iz srca za osjećaj koji imam. osjećaj sreće i velikog ponosa. Hvala Vam na tome. Ja nisam zaboravio od kud sam krenuo i gdje sam počeo. Svoju karijeru sam počeo tu u Zgonima u Troglavu prije puno godina. Nakon 35 godina s vraćam kao drugi u svijetu. Hvala vam! Znam s koliko ste emocija i strepnje navijali za hrvatsku reprezentaciju. Hvala vam svima koji ste navijali u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i svijetu. Mi nismo svjetski prvaci ali su dečki dali sve od sebe da su svojom igrom, hrabrošću osvojili vaša srca. osvojili smo srca cijeloga svijeta igrom koju smo igrali. Ja sam jedan od vas, a vi ste moja snaga”, kazao je selektor hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić po dolasku u Livno.

“Molio bih da iz malog Livna ode najveća poruka mira, tolerancije, zajedništva, ljubavi jer mi ne šaljemo negativne poruke, samo pozitivne poruke ljubavi. Mi samo volimo svoje i sve drugo poštujemo. Mi smo ponosni ljudi. Neka bude dostojanstveno i ponosno!”, kazao je Dalić.

Nakon pozdravnog govora na pozornicu mu se pridružio legendarni Ćiro Blažević koji je napravio pravi show koji je publika promoglaslo pozdravila.