HUMANA GESTA

Jala Brat kupovinom dresa donirao 5.000 KM za narod Palestine

JALA BRAT U HUMANOJ MISIJI

Poznati bh. reper, Jala Brat humanim gestom odlučio je pomoći narodu Palestine.

Kako je objavilo Udruženja Pomozi.ba Jala Brat je na njihovoj humanitarnoj aukciji za 5.000 KM kupio dres čileanskog nogometnog kluba Deportivo Palestino, koji su osnovali Palestinci.

Čile je inače država s najvećom palestinskom dijasporom izvan Bliskog istoka, a zbog toga je i dres ovog kluba u bojama Palestine.

- Prije nekoliko dana do nas je stigao i dres čileanskog kluba Deportivo Palestino. Čile je inače država sa najvećom palestinskom dijasporom izvan Bliskog Istoka, pa je i dres ovog kluba u bojama palestinske zastave.

Dres smo dobili na poklon, kako bismo ga postavili na aukciju i sav prihod od aukcije donirali za narod Palestine. S obzirom na to da aukcije traju po nekoliko dana i moraju biti na vrhu zbog vidljivosti, što je nemoguće zbog prioritetnijih vijesti i apela, koji stižu jedan za drugim, odlučili smo se na "tihu aukciju" i ovaj unikatni dres smo ponudili nekolicini naših prijatelja, donatora.

Upravo je jedan od njih ponudio 5.000 KM za dres Deportiva Palestino. Iako je prvobitno želio da njegova donacija bude anonimna, zbog transparentnosti ćemo reći da se radi o reperu Jala Bratu, koji ima ogromnu želju da pomogne palestinskom narodu, a ovo je samo jedan od načina, na koji to može uraditi.

Zahvaljujemo se Jala Brat - Jasminu Fazliću, što je još jednom odlučio učestvovati u našim humanitarnim akcijama, a vjerujemo da će na svojim nastupima u dresu sa palestinskim bojama, u vrijeme cenzure vijesti o dešavanjima u Gazi i Palestini, dodatno skretati pažnju na sve sto se trenutno dešava! - stoji u saopštenju Pomozi.ba.

VEZANE VIJESTI

MOSTAR

Navijači Veleža potvrdili dolazak na skup podrške Palestini

BH. REPER

POSLUŠAJTE: Jala Brat dio nove pjesme posvetio Edinu Džeki!

RAT U PALESTINI

Mario Balloteli uputio podršku narodu Palestine!

PODRŠKA PALESTINI

Navijači Osasune podržali Palestinu, Izraelac odbio igrati

PROMO

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori