DERBI

ŽIŽOVIĆ PORUČUJE: Pokazat ćemo da smo najuspješniji kolektiv u BiH!

JEDAN OD NAJVEĆIH DERBIJA U REGIJI

U Mostaru će sutra biti odigran gradski derbi Velež - Zrinjski, a tim povodom je održana i press konferencija na kojoj su govorili treneri i kapiteni.

Mladen Žižović vjeruje da njegov tim ima prednost iako igra na stadionu svog velikog rivala. Popularni Žiža nada se da bi Zrinjski mogao da iskoristi činjenicu da je Velež na startu doživio posrtaj na Grbavici i da bi u silnoj želji da pobijedi i pod velikim pritiskom gradski rivali ponovno mogli da zakažu.

"Ovom gradu ovaj derbi itekako treba" - kazao je strateg Plemića i dodao:

"Smatram da smo u ovom trenutku mi u maloj psihološkoj prednosti u odnosu na Velež. Oni i sami tvrde da jedva čekaju utakmicu, a pokušat ćemo to njihovo moranje, čekanje i naboj da iskoristimo i da smirenom i kvalitetnom igrom pokažemo da smo Zrinjski i da smo nauspješniji nogometni kolektiv otkako se igra Premijer liga", izjavio je danas trener Plemića Mladen Žižović.

"Velež je napravio veliki iskorak što se tiče igre i pristupa, pa recimo i sporta nakon dolaska Feđe Dudića. Bazirani su na dobroj igri, posebno kući, a imaju igrače koji mogu da riješe utaikmicu, prije svega naprijed. Na nama je da to zaustavimo i da pokažemo da u našim redovima ipak ima boljih igrača", dodao je Žižović.

"Derbi nije derbi bez navijača, ali znamo šta nama znači ova utakmica. Maksimalno smo spremnji i dati ćemo sve od sebe da pobijedimo sutra", rekao je Pero Stojkić

VEZANE VIJESTI

OBAVLJNEN ŽRIJEB

Zrinjski domaćin u prvoj finalnoj utakmici Kupa Bosne i Hercegovine!

MOSTAR

ZRINJSKI U FINALU: Četvrti iz lige ide u Evropu!

MOSTAR

Ko će na megdan Borcu: Zrinjski ili Sloga?

MOSTAR

VELEŽ PORUČIO: Cilj je bio napad na naše igrače!

NEREDI NAVIJAČA

ZRINJSKI JE POD USLOVOM: Oduzimaju li im se bodovi?

PROMO

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori