KONJIC

U debiju novog trenera Velež slavio sa 4:2 protiv Igmana

SEDMO KOLO PREMIJER LIGE BIH

Fantastičan meč su odigrali Igman i Velež u Konjicu u okviru 7. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. Završilo je 2:4 za mostarski tim.

Na prvo veliko uzbuđenje čekalo se do 9. minute. Igman je stigao u vodstvo preko Ramića. Čubrilo je centrirao iz kornera, odbrana Rođenih je loše intervenisala i iskusni Ramić je lagano pospremio loptu u mrežu.

Veoma brzo Velež poravnava rezultat. Guliashvili je centrirao sa lijeve strane, a Vehabović nakon drugog puta pogađa mrežu za 1:1. Velež do vodstva stiže u 28. minuti. Opet su kombinirali Vehabović i Guliashvili, lopta je došla do Suljića koji vara Hamzića.

Ni to nije bio kraj dešavanjima u prvom poluvremenu. Ponovo je Čubrilo odigrao glavnu ulogu, dodao do Bešagića koji odličnim udarcem matira golmana gostiju.

Mostarski tim je do vodstva došao u 54. minuti. Domić je uposlio Haskića koji rezantnim udarcem postiže svoj novi gol za Velež.

Igman je do kraja pokušavao stići barem do jednog boda, ali su se nekoliko puta domaći fudbaleri spetljali u izglednim situacijama. Rođeni su svoj četvrti gol na meču postigli u 94. minuti. Gulisahvili je sjajno pogodio za veliko slavlje armije navijača Veleža.

Velež je ovom pobjedom preuzeo lidersku poziciju na tabeli Premier lige BiH.

VEZANE VIJESTI

KOŠEVO

Sarajevo u derbiju kola "razbilo" Velež

MOSTAR

Omar Kuko - Veležov nebrušeni dijamant

MOSTAR

EVROPA JE BLIZU: Velež slavio protiv Sloge iz Doboja!

ČITLUK

Široki Brijeg bez problema savladao Igman iz Konjica

MOSTAR

VELEŽ PORUČIO: Cilj je bio napad na naše igrače!

PROMO

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori