ZAGREB

ŠTA MI ČEKAMO? HNS želi 'ukrasti' Petra Sučića

MLADI REPREZENTATIVAC BiH

Rađa li se u Maksimiru novi Marcelo Brozović? Petar Sučić igrao je prvu službenu utakmicu za Dinamo od prve minute, a niko neupućen to ne bi pomislio koliko je bio siguran, piše jutarnji hr.

Dečko koji će u listopadu proslaviti 20. rođendan, i za kojeg će reći da ima pluća maratonca, pokazao je i kako je jak na lopti, da dobro vidi igru, te je s nekoliko poteza privukao pozornost i onih koji nogomet ne gledaju stručnim očima. Sudjelovao je u pojedinim od najboljih akcija Modrih, potvrdio priče s priprema kad su se i Dinamova struka i novinari ugodno iznenadili razinom nogomet koju donosi mladić pristigao iz Zrinjskog.

Iako je Sučić u Dinamu prvenstveno zadnji vezni i trebao bi imati ulogu zamjenika Josipa Mišića, demonstrirao je da itekako može djelovati kao "osmica", da je "box to box" igrač, koji je puno više od trkača. Dao je naznačiti takav potencijal da je jasno kako ima još puno prostora za razvoj. Za Dinamo je Sučić kao bingo, dobitak koji ih je poljubio da nisu ni bili svjesni njegovih kapaciteta.

HNS ga mora ekspresno priključiti Hrvatskoj. Petar Sučić i dalje igra za BiH mladu reprezentaciju, dosad je nastupao protiv Hrvatske, a ne za nas, to nije neobično jer rođen je u Livnu i razumljivo je što nosi dres rodne zemlje, no Petar, koji je bratić Luke Sučića, želi zaigrati za Vatrene, pa s time ne treba čekati.

Neka odmah igra za mlade, kao i Luka koji je ostavio Austriju zbog Hrvatske. Nećemo prejudicirati što će točno napraviti u karijeri, hoće li se doista razviti u pravog nasljednika Marcela Brozovića što bi bila sjajna stvar, ali šansu u hrvatskom dresu je zaslužio. Određene komunikacije, koliko znamo, po tom pitanju već postoje. Možda jednom zajedno u "kockastom" budu Sučić & Sučić, navode u hrvatskim medijima.

VEZANE VIJESTI

BIVŠI REPREZENTATIVAC

Ermin Zec poručio Sučiću: Ti očito nisi živio u Bugojnu!

BIVŠI MLADI REPREZENTATIVAC

Sučić o izboru reprezentacije: Kao mali, upališ TV i srce zaigra!

GRČKA

Bivši mladi reprezentativac BiH zabio autogol i izbacio Dinamo

VEZNJAK DINAMA

OGLASIO SE SUČIĆ: Hrvatska je moja domovina!

HRVATSKA

Petar Sučić odlučio da zaigra za Hrvatsku!

PROMO

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori