TERMALNA RIVIJERA

Omladinski Film Festival na Ilidži: Šest filmova na Termalnoj rivijeri

12. OMLADINSKI FILM FESTIVAL

Omladinski Film Festival Sarajevo, na inicijativu Termalne rivijere Ilidža, projekcije filmova iz programa "Velikih 5" organizuje i za građane Općine Ilidža, saopćili su organizatori.

Program će trajati svih šest dana, koliko traje i 12. Omladinski Film Festival Sarajevo, odnosno od 24. do 29. jula.

U sklopu Open Air Cinema Termalna rivijera bit će prikazano šest dugometražnih filmova, od čega pet iz selekcije "Velikih 5" (County Lines, Auerhaus, Team Marco, Club of Ugly Childern, The Way Way Back), te posljednji dan programa film Beach Rats iz programa "Best of OFF".

Filmovi će se gledati iz udubnosti ležajki, a kapacitet kina je 80 posjetilaca po filmu, poštujući distancu između ležajki od minimalno 1,5 metara i sve ostale mjere opreza, zbog epidemiološke situacije u Kantonu Sarajevo. Cijena karte je sedam KM i uključuje mogućnost noćnog kupanja i gledanja filma, a u sklopu kina posjetioci će moći kupiti hranu i piće.

U slučaju kišovitog vremena tokom trajanja OFF-a, projekcije filmova na Termalnoj rivijeri će biti natkrivene, dok će projekcije na Addiko Open Air Cinema biti prebačene u Pozorište mladih Sarajevo.

Karte je moguće kupiti u box office centrima Omladinskog Film Festivala Sarajevo od 20.7. do 29.7.2020. godine i to na slijedećim lokacijama: box office centar na Trgu Djece Sarajeva 1 (Ispred BBI Centra) svaki dan od 10 do18 sati, te box office centar - Hotel Hollywood Ilidža, svaki dan od 10 do 18 sati.

Karte je moguće kupiti i na lokaciji pred projekciju filma.

Svi posjetioci se mole da poštuju preporučene mjere i pravila ponašanja na svim lokacijama, a koje su dostupne na web stranici Festivala.

Napominjemo da 12.Omladinski Film Festival Sarajevo počinje u petak, 24. jula. Festival će otvoriti film County Lines, režisera Henrya Blakea. Festival će filmove prikazivati u sklopu Drive-In Cinema na Marijin Dvoru, Addiko Open Air Cinema (Gimnazijska ulica), te u Pozorištu mladih Sarajevo.

Karte za sve projekcije su dostupne u box office centrima, a za Drive-In projekcije i u sistemu kupikartu.bam saopćili su organizatori Omladinskog Film Festivala.

VEZANE VIJESTI

PROMO

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

PROMO

I ove godine u Hotelu Hills najbolja proslava 8. marta

HOTEL HILLS

DOŽIVI ZIMU U SARAJEVU: Pogledajte super ponuda hotela Hills

HOTEL HILLS

SPECIJALNA PONUDA HOTELA HILLS: Doživi jesen u Sarajevu (FOTO)

HOTEL HILL

Pogledajte kako je hotel Hills čestitao 100. rođendan FK Željezničar

PROMO

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori