NAJAVA

PRIJAVITE SE: NAJBOLJI malonogometni turnir igra se u Višićima!

TRADICIONALNI TURNIR U HERCEGOVINI

HNK “Višići” i ove godine organizira “TRADICIONALNI MALONOGOMETNI TURNIR VIŠIĆI 2020.”! Potvrđen je datum početka, te jedan od najkvalitetnijih i najcjenjenijih malonogometnih turnira u Hercegovini i šire održavati će se od 26. jula/srpnja.

Ekipe će se ove godine boriti za nagradni fond u visini od 4.500 KM, i to 1. mjesto 3.000 KM, 2. mjesto 1.000 KM i 3. mjesto 500 KM. Naravno, osim samog nagradnog fonda za najuspješnije ekipe, za vrijeme trajanja turnira bit će mnoštvo popratnih sadržaja i tombole, koje naravno uz dobar nogomet čine ovaj turnir nezamjenjivim.

Cilj organizatora i svih prijatelja ovog turnira jest dostići slavnu povijest od prije 90-ih godina, kada je turnir u Višićima bio najveći i najbolji nadaleko, a nerijetko je sudjelovalo i preko 70 ekipa.

Prijave i uplate za turnir bit će omogućene do 25. jula/srpnja 2020. god. Uplata po ekipi iznosi 150 KM, a prijave je moguće izvršiti u Caffe bar “Parni Valjak“ – Višići, Facebook stranice HNK Višići te pozivima na brojeve telefona 063/130-711 i 061/210-920 (Viber, WhatsApp…), a sve informacije u vezi turnira biti će dostupne i putem portala visici.com.

Ždrijeb parova održat će se u subotu 25. jula/srpnja 2020. u 18:00 h, a početak turnira je 26. jula/srpnja. Igra se po futsal pravilima (4+1), maksimalan broj igrača koje svaka ekipa može prijaviti je 10. Usporedno biti će organiziran i malonogometni turnir za djecu, i to godišta 2009. i mlađi, te su i za njih osigurane nagrade, pehari i medalje.

Organizator je naglasio kako je i ove godine pokrovitelj, ujedno i najzaslužniji za održavanje turnira: Grad Čapljina.

VEZANE VIJESTI

NOVI PAZAR

PRAZNIK FUDBALA U NOVOM PAZARU: U toku prijave za turnir!

VIŠIĆI

Bule: Budućnost je u strategiji, suradnji i ulaganju u infrastrukturu

VELIKA KLADUŠA

Počele prijave ekipa za Novogodišnji turnir 'Velika Kladuša 2023'

Druga liga - jug

VIDEO: Druga liga FBiH dobila svog 'Miloša Gigovića'!

Druga liga - jug

VIDEO: Majstorski pogodak Ante Pažina

PROMO

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori