NEMA ODMORA

RADE PUNOM PAROM: Šest potpisa ugovora u samo dva dana!

PET IGRAČA PRODUŽILO UGOVORE

Danas je u klupskim prostorijama dogovoren nastavak saradnje između Miličevića i FK Sarajevo u trajanju od jedne godine.

Hrvoje je tako drugi igrač koji je danas potpisao novi ugovor sa šampionom BiH, a čak peti u posljednja dva dana. Podsjećamo, do sada su ugovore produžili Oremuš, Dupovac, Džafić i Jukić.

HRVOJE MILIČEVIĆ"Sretan sam i zadovoljan sam što sam produžio saradnju sa Sarajevom na još jednu godinu. Naravno, ciljevi se znaju i nadam se sada što boljim rezultatima u Evropi."

Miličević je Sarajevo pojačao početkom ove godine, odigrao je sve tri utakmice na proljeće i ostvario je učinak od jednog gola i asistencije.

EMIR HADŽIĆ: "Sigurno da smo zadovoljni što smo se dogovorili za nastavak saradnje. Moramo reći da je Hrvoje došao kao igrač čije su kvalitete već bile poznate ljubiteljima fudbala u našoj državi, a te kvalitete i pohvale opravdao je prikazanim na terenu."

Miličević je karijeru započeo u Zrinjskom, a nastupao je još u Italiji za Pescaru, Teramo i L'Aquilu Calcio, te za kazahstanski Aktobe.

VEZANE VIJESTI

GRBAVICA

DERBI PREPUN TENZIJA: Željo do boda s igračem manje!

GRBAVICA

Ovo su sastavi Željezničara i Sarajeva za vječiti derbi

WWIN LIGA BIH

Novi problemi za FK Sarajevo: Bitni fudbaleri propuštaju Tuzlu City!

KOŠEVO

Bordo miljenik ponovo na Koševu!

TUŠANJ

Brutalan odgovor iz Tuzle na poziv Ismira Mirvića!

PROMO

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori