ZAVIDOVIĆI

SPEKTAKL U NAJAVI: U Zavidovićima sutra gostuju asovi bh. fudbala

GRADSKI STADION ZAVIDOVIĆI

Sutra će na Gradskom stadionu u Zavidovićima biti odigrana revijalna utakmice između NK Krivaja i ekipe Humane zvijezde za koju će nastupiti brojna poznata imena domaćeg fudbala.

Utakmica će biti odigrana u okviru projekta “Idemo na loptu” koji implementira Udruženje građana “Tribina”, a u okviru kojeg će osnovnim školama s područja općine Zavidovići biti uručene fudbalske lopte.

Program počinje u 15:30 kada će se odigrati utakmice između učenika zavidovićkih osnovnih škola, a u 16:10 će se obratiti Općinski načelnik Hašim Mujanović.

Za 16:30 je planiran početak revijalne utakmice, a početni zvižduk će odsvirati veliki zavidovićki humanista Ismet Omerašević.

Za ekipu Humane zvijezde će nastupiti brojni bivši reprezentativci Bosne i Hercegovine i igrači i treneri koji su ostavili dubok trag kako u našoj zemlji tako i u inostranstvu, poput Elvira Bolića, Nermina Šabića, Vedina Musića, Gorana Brašnića, Alena Škore, Almira Turkovića… Najavljeno je prisustvo i Senada Brkića, Nikole Nikića, Nudžeina Gece, Samira Dure, Enesa Mešanovića, Denisa Karića, Damira Hadžića, Nail Beširović Jasmin Hukić, Adnan Hodžić, pjevača Adnana Nezirova, sportskih novinari Mirze Kolara i Kenana Cinac.

Izvor: zportal.ba

VEZANE VIJESTI

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori