AMERIKA

US Soccer Education poslao riječi podrške za trenera Omera Joldića

JOLDIĆ JE JEDAN OD TRENERA US SOCCER-a

Trenerski je posao jedan od najstresnijih. Angažman koji traži budnost svih 24 sata.

I kada si na treningu, na utakmici, na putovanjima, s porodicom, na pripremama, kada analizira suparnika… Treneri ne spavaju ni kada je pauza. Slažu kockice, tragaju za pojačanjima. Ništa bolja situacija nije s trenerima, koji su bez angažmana. Oni se školuju, prate zbivanja, produžuju licence, sve u nadi da će doći do posla.

Omer Joldić je nedavno umjesto na treningu završio u bolnici. “Jolda” pripada mlađoj generaciji trenera. U ovaj izuzetno težak posao krenuo je od početka, stekao sve stručne reference, vodeći Željine juniore nagovijestio uspješnu trenersku karijeru. Prije dolaska Tomislava Ivkovića, slovio je kao najozboljniji kandidat za trenera prvog tima. Ostao je iz juniore da stvara nove prvotimce.

Nakon hirurškog zahvata Joldić se dobro osjeća. Prognoze su vrlo optimistične, što raduje brojne njegove prijatelje, porodicu, rodbinu, sportske radnike, kolege, ljubitelje sporta u BiH i svijetu. Više od hiljadu poruka sa željom za brzo ozdravljenje stiglo je na Joldićev fb profil i na mobilni broj. Omera “bije glas” kao izuzetnog nogometnog džentlmena. Pogodila ga je i nedavna smrt Nedžada Ibrahimpašića, menadžera i prijatelja. Uz kojeg je bio sve do njegove smrti.

Među brojnim porukama, izdvojili smo jednu iz Amerike, od Murata Alibašića i prijatelja iz američke organizacije “US Educationsoccer” iz Denvera.

“Velikom sportisti, treneru, divnom čovjeku, našem Omeru Joldiću, treneru juniora FK Željezničar i velikom prijatelju naše sportske organizacije “Us Soccer Education” iz Denvera, želimo brz oporavak.
Naš “Jolda” trenutno se nalazi u bolnici, gdje su mu ugrađena dva stenta. Prema informacijama iz FK Željezničar “Jolda” se osjeća bolje i polako se oporavlja.

Izdrži majstore!

Tvoji prijatelji iz USA”- stoji u poruci Joldićevih prijatelja iz Amerike.

VEZANE VIJESTI

US SOCCER EDUCATION

TRAŽE SE ZMAJEVI: U toku prijave za Balkan Soccer Camp u Las Vegasu!

PREDSTAVLJAMO TRENERE

Evo ko će raditi s potencijalnim Zmajevima na US Soccer kampovima

US SOCCER EDUCATION

U toku su prijave za US SOCCER CAMP koji će biti održan u Las Vegasu

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori