BIO NA ZABAVI

U policijskoj akciji u Bijeljini priveden sudija koji sudi u Ligi prvaka

POLICIJSKA AKCIJA U BIJELJINI

Prema informacijama do kojih je došao slovenski "24ur.com" među 35 privedenih osoba u policijskoj akciji u Bijeljini nalazi se i poznati nogometni sudija Slavko Vinčić.

Prilikom pretresa vikednice u mjestu Suvo Polje kod Bijeljine, gdje je zatečeno 35 osoba, pronađeno je 10 pištolja, 14 paketića kokaina, devet tableta medicinske droge, tri pancira, više mobilnih telefona i laptopa, novac u iznosu od oko 20.000 KM u raznim valutama.

Slovenski "24ur.com" piše kako je među uhapšenim i sudija Slavko Vinčić koji je ove sezone dijelio pravdu na tri utakmice Lige prvaka. Navode kako je Vinčić priveden u policiju kao svjedok, piše avaz.ba.

Kažu kako su razgovarali i s predsjednikom Saveza nogometnih sudija Vladom Šajnom koji je potvrdio da je Vinčić bio na zabavi, ali da je to splet nesretnih okolnosti i da se "našao na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme".

Sudija je navodno već na putu za Sloveniju, a u Bosni i Hercegovini bio je na poslovnom putovanju.

Vinčić je koji je rođen 25.11.1979 godine sudio je preko 160 utakmica u Prvoj igi Slovenije, sudio je Ligu nacija, Ligu Evrope, Ligu prvaka, a bio je pozvan i da sudi utakmice grčkog prvenstva. Dva puta je sudio i finale Kupa Slovenije. 

Vinčić je ove sezone sudio tri utakmice u Ligi prvaka. Sudio je utakmice Club Brugge – Galatasaray (18.9.2019.), zatim KRC Genk – Liverpool (23.10. 2019.) i Manchester City – Shakhtar Donetsk (26.11. 2019.).

VEZANE VIJESTI

BIJELJINA

Penal koji je podigao prašinu, mogao bi odlučiti putnika u viši rang!

ČAPLJINA

Sudac tražio 3.000 KM za namještanje utakmice u Čapljini

GRBAVICA

VIDEO: Da li je Željezničaru priznat neregularan pogodak?!

NJEMAČKA

NEVJEROVATNO: Sudija nokautirao fudbalera u Njemačkoj!

LIGA PRVAKA

Sudija Inter-Barcelona uhapšen u Bijeljini sa Tijanon Ajfon!

PROMO

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori