OPSAJD PODCAST

'Sergej Barabrez bi u ovom trenutku bio bolji izbor od Ivayla Peteva'

MILENKOVIĆ KOD SAŠE I ISMETA

Bivši reprezentativac BiH Ninoslav Milenković gostovao je u podcastu 'Opsajd' koji vode Saša Ibrulj i Ismet Turšić-

"Mjesecima smo uvjeravali Ninoslava Milenkovića da nam se pridruži i bude gost Opsajda, i ispostavilo se da ga je vrijedilo čekati. Rođeni Subotičanin koji je pod Blažom Sliškovićem debitirao za reprezentaciju, imao važnu ulogu u kvalifikacijama za Njemačku 2006. te pod ogromnim pritiskom odigrao dobru utakmicu na Marakani, zbog svoje uloge u čuvenom pismu trinaestorice stavljen na crnu listu Nogometnog saveza BiH.

U međuvremenu je Milenković završio karijeru, počeo raditi kao fudbalski agent, a u Opsajdu otvoreno govori o izboru selektora reprezentacije, zašto vjeruje da bi Sergej Barbarez bio puno bolji izbor od Ivayla Peteva, o tome zašto po njemu Spahić jeste, ali Zvjezdan Misimović nije kolateralna šteta nego snosi veliki dio odgovornosti, o samoj organizaciji NSBiH i stvarima koje se nisu promijenile od njegovog igračkog vremena, kako mu je bilo istrčati na Marakanu i zašto ne želi izgovoriti ime Ognjena Koromana.

O tome kako su igrači došli na ideju da oglase pismom i proglase bojkot i koliko je to moguće danas, o šampionskim danima u Leotaru, razvoju domaćeg prvenstva i pokušava odgovoriti na pitanje kako podići vrijednost igrača na tržištu.

Ugodno slušanje!", stoji u opisu epizode.

VEZANE VIJESTI

MILENKOVIĆ

Bivši Zmaj čelnicima N/FSBiH: Pomnožili ste s nulom naše legende!

PROMO

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori