CAZIN

TUGA U KRAJINI: Poginula trojica mladića vraćajući se sa fudbala!

JEDAN OD NJIH IGRAO I ZA FK KRAJINA CAZIN

Armin Čajić,  Tarik Pandžić  i Tarik Muhamedagić izgubili su sinoć život u saobraćajnoj nesreći koja se desila u naselju Šepići kod Cazina.

Armin Čajić i Tarik Pandžić život su izgubili na listu mjesta, dok je Tarik Muhamedagić preminuo danas u Kantonalnoj bolnici u Bihaću.

Sudar putničkog vozila, u kojem su se nalazili stradali i ralice za snijeg desio se oko 18 sati, po povratku mladića iz dvorane s rekreativnog termina.  

Kantonalno tužilaštvo još provodi istragu i službenih informacija o uzrocima nesreće  nema, ali se pretpostavlja da je neprilagođena brzina uslovima na putu bila kobna za mladiće.

Tarik Pandžić i Tarik Muhamedagić učenici su završnih razreda Građevinske škole i Gimnazije u Cazinu, dok je Armin Čajić okončao školovanje.  

Na društvenim mrežama mnogi prijatelji i građani opraštaju od nastradalih. Bili su izuzetno društveni, sportski nadareni, ali nažalost, sa jednog rekreaivnog termina nisu se vratili kući.

Tragičan i prerani odlazak mladića odjeknuo je i teško potresao javnost u USK, ali i u cijeloj zemlji. Dan dženaze, koji još nije određen, biće i Dan žalosti u Gradu Cazinu.

Inače, jedan od mladića je bio i fudbaler kadetskog tima Krajine iz Cazina. Oni su se putem Facebook stranice oprostili od njega.

VEZANE VIJESTI

NAJAVA

Izbor najboljeg sportiste USK održat će se 18. januara u Cazinu

CAZIN

Cazinska dvorana u novom ruhu dočekuje Zmajice!

SLOVENIJA

Klub iz Cazina sklopio saradnju sa NK Domžale iz Slovenije!

CAZIN

BIVŠI SELEKTOR BIH: Mehmed Baždarević stigao u Krajinu!

SAOBRAĆAJNA NESREĆA

STRAVIČNA NESREĆA U BUGOJNU: Život izgubila tri mlada sportista

PROMO

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori