NOVI BIZNIS

Poslušajte prvu pjesmu od Ronaldinha! U spotu alkohol, gole manekenke...

ALKOHOL, GOLE MANEKENKE...

Davno su prošla vremena kad je brazilski nogometni as, jedan od najboljih svih vremena, 40-godišnji Ronaldinho bio u zatvoru u Paragvaju.

Podsjetimo, u martu prošle godine njega su, u društvu s njegovim bratom uhitile paragvajske vlasti jer je s lažnom putovnicom ušao u tu zemlju, pišu SN.

Nešto manje od 200 dana, tačnije 171 - bili su u zatvoru. Iako, tek je neko kratko vrijeme to baš bio zatvor, više je bio - kućni pritvor. A nakon izlaska, nakon novog dolaska na slobodu, vratilo se u životu nekadašnjeg svjetskog, europskog i kojekakvog drugog prvaka, sve na staro.

Prebolio je Ronaldinho u novembru i koronavirus, riješio se, ako ne svih, onda barem velike većine grijeha iz prošlosti. I još pritom dobro zaradio. U samo nekoliko mjeseci, procjena je brazilskih medija, Ronaldinho je zaradio oko milijun eura.

Bivši brazilski reprezentativac otišao je u Belo Horizonte gdje je, uzgred rečeno, dobio i status počasnog građanina. Tamo je promovirao izgradnju novog stadiona Atletico Mineira, a počeo je snimati i glazbene spotove u svom novom glazbenom studiju.

Usto, pokrenuo je i proizvodnju svojih alkoholnih pića, pa se njegovi prihodi samo gomilaju. Spot pjesme u kojoj se pojavljuje u društvu obnaženih manekenki već je na oko dva miliona pregleda u svega desetak dana.

VEZANE VIJESTI

BARI BEND

U sarajevskim kafanama se uz kolo pjeva o Edinu Džeki (VIDEO)

ROĐENDANSKO SLAVLJE

Adnan Nezirov ovom pjesmom posebno je 'pogodio' Edina Džeku

PROMO

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori