PAKLENI PLAN

POSTKORONAŠKI REAL: Madriđani dovode novi zvjezdani trojac!

PROJEKT ZVANI MHH

Ne obnavlja se u Madridu samo velebni stadion Santiago Bernabeu na kojem se do sljedeće godine više ne igrati. Momčad Reala kraj ove sezone i polovicu iduće igrat će na malom stadion Alfredo di Stefano koji se nalazi u njihovom treningu-kampu.

Ionako se, mišljenja su u Realu, neće igrati pred publikom možda čak do sljedeće godine pa neće biti velike štete. Novi Santiago Bernabeuu trebao biti dobiti ''svemirski'' izgled i za godinu dana će Real istrčati na možda i najbolji stadion a svijetu.

Naravno, za takav stadion potrebna vam je i ''svemirska'' momčad pa As piše kako je klupski plan za svrhu okupiti novi trojac koji će poharati Europu. Ne znamo hoće li imati uspjeha kao trojka BBC (Benzema – Bale – Ronaldo), ali i od ove trojice drhtati će sve obrane.

MHH kratica je mokrog sna Florentina Pereza koji jedno H već ima u svojoj momčadi, ali je imalo katastrofalnu sezonu obilježenu lošom formom i povredama. Eden Hazard slavit će početkom sljedeće godine 30. rođendan i u tom trojcu bi trebao biti dašak iskustva.

Pogađate, ostala dva slova u kratici označuju prezimena Kyliana Mbappea i Erlinga Haalanda, dva trenutno najtraženija nogometaša svijeta. Iako je Mbappea predsjednik Reala htio već na ljeto, čini se kako će ipak pričekati još jednu godinu jer će sljedeća sezona vjerojatno također, poput ove, na neki način biti krnja. Zatvorene tribine i financijska kriza u svijetu žestoko će pogoditi nogomet u sljedećoj sezoni i većina klubova vjerojatno neće ulagati veliki novac u svoje momčadi.

Mbappe nadire s desne strane poput brzog vlaka, Hazard na lijevoj kreira i ulazi u završnicu, a u samoj špici Haaland nemilice buši suparničke mreže, tako nekako izgleda Perezov san iz kojeg se svaki dan budi sa smiješkom na licu.

I nije to samo san, to je Realov jasan plan za novu eru koja počinje nakon koronakrize. Ko će se kladiti protiv Pereza?

VEZANE VIJESTI

NYON

Izvučeni parovi četvrtfinala Lige prvaka

ŠPANIJA

Mbappe je odbio ‘najveću ponudu u historiji fudbala’

ŠPANIJA

Marca: Mbappe je potpisao za Real

SLUŽBENO SAOPŠTENJE

SAGI DOLAZI KRAJ: Oglasio se Real u vezi Mbappea!

LA LIGA

EL CLASICO: Pogledajte kako je sjajni Bellingham srušio Barcu!

PROMO

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori