TEKST AVAZA

Suspenzija za Borac drugo po redu varanje javnosti od strane N/FSBiH!

BORAC SUSPENDOVAN IZ PL I KUPA BiH

FK Borac Banja Luka suspendovan je iz Premijer lige BiH i Kupa zbog dugovanja prema Mladenu Lučiću, bivšem golmanu ovog tima.

Povodom toga novinari Dnevnog Avaza naglasili su da je ovo već druga prevara bh. javnosti u ovom mjesecu i objašnjavaju svoje navode. Tekst prenosimo u cjelosti i bez izmjena.

"Fudbalski klub Borac zaradio je navodnu suspenziju zbog neizmirenih dugovanja bivšem golmanu Mladenu Lučiću. Dužni su 36.700 KM, a oko ovoga su već i ranije bilo peripetija. Naime, Banjalučani su morali novac isplaiti do 5. decembra, ali je tada, suprotno onome što se događalo drugim klubovima, rok pomjeren na 21. decembar.

Ustvari radi se o prijetnji suspenzijom 5. decembra i sadašnjoj navodnoj suspenziji. Borac je već 6. decembra imao domaću utakmicu protiv Sarajeva i bez izmirenja duga nije mogao igrati, ali se desilo čudo koje ranije nisu mogli doživjeti drugi premijerligaški klubovi.

Sve je pomjereno na rok kada suspenzija ništa ne znači. Borac je suspendovan za utakmice Premijer lige i Kupa BiH, pa je više nego jasno da imaju više od dva mjeseca vremena. Naša takmičenja se ne igraju do kraja februara i suspenzija u ovom trenutku je samo novo mazanje očiju.

Umjesto da je neko smijenjen ili da je bar objašnjeno kako je klub iz Banje Luke uspio doći do odgađanja suspenzije početkom ovog mjeseca, stigla je nova "priča za malu djecu". Borac će imati dva mjeseca nove mogućnosti nagodbe sa Lučićem (već su se bili nagodili o isplati na rate).

Kako stvari izgledaju, možda pred početak nastavka sezone stigne i nova odgoda", stoji u tekstu.

 

VEZANE VIJESTI

ZABRANIO MUP KS

Navijači Borca ne mogu na Koševo, saopštenjem reagovao i Bordo klub!

OBAVLJNEN ŽRIJEB

Zrinjski domaćin u prvoj finalnoj utakmici Kupa Bosne i Hercegovine!

BANJA LUKA

Borac se plasirao u finale Kupa BiH

WWIN LIGA BIH

Nastavlja se WWin liga BiH: Derbi igraju Borac i Sloga u Banja Luci!

DERBI U MOSTARU

BEZ POBJEDNIKA: Velež i Borac podijelili bodove u derbiju kola!

PROMO

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori