HOTEL EDEN MOSTAR

Hotel EDEN iz Mostara je novi ponosni partner BHFudbal.ba!

NAJBOLJI HOTEL U MOSTARU

BHFudbal.ba sa ponosom predstavlja novog poslovnog partnera hotel EDEN iz Mostara.

Eden – Hotel & Spa je hotel sa četiri zvijezdice koji je smješten u srcu Mostara. Upravo zbog najatraktivnije lokacije, Eden Hotel & SPA nudi brojne mogućnosti za zabavu, šetnju i turističke obilaske.

Veličanstvenost našeg hotela možete cijeniti tek kada se u njemu nađete. Dizajnerski osvješten i moderan, Eden Hotel & SPA nudi 48 sofisticiranih soba sa elegantnim dekorom i jednostavnim detaljima.

Topla dobrodošlica i moderan interijer restorana, sa raznovrsnim izborom hrane i vina, idealan je odabir za cijelodnevnu gastronomsku avanturu. Ljubitelji zdrave ishrane mogu uživati u domaćim sastojcima, tajnim aromama i okusima originalne lokalne i međunarodne kuhinje.

Hotel Eden je domaćin elagantnog Wellness & Spa centra, kao i nezaobilaznog Beauty Centra, koji nude ekskluzivne usluge samo za Vas. U centrima hotela Eden pronaći ćete lepezu vrhunskih terepijskih tretmana, uključujući masaže, plinge, posebne tretmane za parove i kozmetičke tretmane sa odabranim kozmetičkim proizvodima.

Moderan dekor i vrhunska oprema je kombinacija koja čini ovu opuštajuću oazu, namijenjenu potpunom odmoru i relaksaciji.  Uživajte u korištenju Finske saune, Turskog kupatila (Hammam), fitnes centra, bazena i raznovrsnih tretmana

Eden Hotel & SPA raspolaže sa moderno opremljenim prostorijama za sastanke i događanja. Ugodan i motivirajući ambijent sa najmodernijom audio-vizuelnom opremom, idealno je mjesto za održavanje sastanka, konferencija i drugih poslovnih događaja.

VEZANE VIJESTI

MOSTAR

Velež će imati jedan od najljepših stadiona, pogledajte prizore!

WWIN LIGA BIH

ROĐENI SIGURNI: Velež rutinski savladao Igman iz Konjica!

ZRINJSKI SIGURAN

ZRINJSKI U POLUFINALU: Plemići bolji od Jedinstva iz Bihaća!

NOVI KIKS SUDIJA

TUZLA CITY ŽESTOKO OŠTEĆENA: Poništen je čist gol protiv Veleža!

22. KOLO WWIN LIGE

NASTAVLJA SE AGONIJA VELEŽA: Tuzla uzela bod u Vrapčićima!

PROMO

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori