MLAĐE JE SLAĐE

Manuel Neuer ljubi 15 godina mlađu studenticu koja trenira rukomet

NOVA DJEVOJKA MU LIČI NA BIVŠU ŽENU

Slavni njemački nogometni golman Manuel Neuer samo četiri mjeseca nakon razvoda opet ljubi i to 15 godina mlađu studenticu i rukometašicu koju je doveo u kuću gdje je živio s bivšom...

Zamijenjena za mlađu, tri godine nakon sudbonosnog 'da' i samo četiri mjeseca nakon što je javnost saznala za razvod. Zvuči kao noćna mora svake žene, a tu je noćnu moru proživjela bivša žena Manuela Neuera (34)

Naime, Nina (27) i Manuel rastali su se u januaru, ali Bayernov golman ne gubi vrijeme. Mjesto u ekipi se može tresti, ali tresti se treba i krevet - Manuelova je krilatica, čini se.  Nova Manuelova odabranica ima tek 19 godina, njeno ime je Anika i ona je studentica modnog menadžmenta. Profesionalna je rukometašica u Herrenbergu, a nevjerojatno sliči Manuelovoj bivšoj ženi. Osim toga, kao i Nina Neuer, Anika je isto strastvena jahačica. 

Nini sigurno nije lako. Prije četiri tjedna je izgubila oca Alfreda Weissa (70) nakon neočekivanog srčanog zastoja, a sada je zamijenjena za mlađu samo četiri mjeseca nakon razvoda. Koliko joj je teško sve palo jasno je pokazala i kada Manuela nije navela kao ožalošćenog na osmrtnici svoga oca, pišu  njemački mediji, piše 24sata.hr.

U bavarskom velikanu mu baš i nije ugodno kao na privatnom planu. Neuerov ugovor u Bayernu ističe na ljeto 2021., a uz to će od sljedeće sezone imati konkurenciju u Alexanderu Nübelu (23).

Mladoj nadi na vratima njemačkog prvaka čelnici kluba obećali su nekoliko utakmica, ali Neuer smatra da tako nešto nije jednostavno samo obećati bez pitanja trenera. Uz Nübela, Bayern je oko bacio i na Barcinog Marc-Andreu Ter Stegena koji smatra da zaslužuje više od 6.5 miliona eura godišnje, koliko sada ima na Camp Nou, što bi probilo financijsku granicu njemačkog kluba, ali što isto tako ne znači da ju Bavarci zbog njega ne bi probili, a onda ju krpali nekim drugim rezovima.

VEZANE VIJESTI

NJEMAČKA

Salihamidžićev sin ismijao Bayern i skupo plaćeno pojačanje

NJEMAČKA

Sin Hasana Salihamidžića napustio Bayern?

RASKOŠ

Kane napravio ceh od milion eura u minhenskom hotelu

DFB POKAL

DRAMA U NJEMAČKOJ: Trećeligaš izbacio Bayern iz Kupa!

ZVANIČNO SAOPŠTENJE

Oglasili se iz Bayerna: Na strani smo jevreja i Izraela!

PROMO

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori