IGRAČ IZ VIŠIĆA

VELIKI TALENAT: Mladi Marko Mrvalj novi igrač HNK Gorica!

HERCEGOVAC ODLAZI U ZAGREB

16-godišnji Marko Mrvalj, rodom iz Višića, rođen 2004. godine novi je igrač HNK Gorica.

Mladić koji u svojim nogama ima preko sto nastupa za NK Neretva ovih dana boravio je na probi u pomenutom klubu gdje je zadovoljio zahtjeve trenerske struke.

Mrvalj godinama važi za velikog talenta što je dokazao i svojim igrama u klubu iz Metkovića. Njegova prirodna pozicija je zadnji vezni ali po potrebi može odigrati i stopera. Krasi ga izuzetna tehnika te jednako dobar šut sa obje noge.

Nema sumnje da će svoje nogometne vještine i znanje unaprijediti u Gorici koja se takmiči u najvećem rangu hrvatskog nogometa.

Osim Mrvalja u Neretvi nastupaju Petar Brajković i Matej Šutalo od kojih se mnogo očekuje u budućnosti, posebice Brajkovića koji je privukao pažnju brojnih klubova iz BiH i Hrvatske.

VEZANE VIJESTI

PROMO

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori