FIFA

FIFA MU VJERUJE: Miloš Gigović dobio dvije utakmice!

VELIKO PRIZNANJE ZA BH. SUDIJU

Bosanskohercegovački sudija, Miloš Gigović, u proteklih 48 sati sudio je dva prijateljka meča u kojima su snage odmjerili Obala Slonovače i Benin te Gabon i Kongo.

Širom svijeta igrane su prijateljske utakmice, a jednu od njih odigrali su i afričke reprezentacije Gabon i Kongo. Nakon 90 minuta nije bilo pobjednika (1:1), a zanimljivo je da je ovaj meč sudio bosanskohercegovački sudija Miloš Gigović.

U Francuskoj su prijateljski meč odigrali Gabon i Kongo, a čast da pravdu dijeli na ovom meču pripala je bosanskohercegovačkom sudiji Milošu Gigoviću.

Gabon je bolje otvorio meč i u 39. minuti je poveo preko napadača alžirskog Constantinea Axela Meyea.

Sve do pred kraj meča, tačnije do 76. minute se rezultat nije mijenjao, a onda je za, na kraju će se ispostaviti konačnih 1:1 pogodio napadač francuskog drugoligaša Paua, Mons Bassouamina.

Bosanskohercegovački sudija je dobro odradio svoj posao, a treba dodati i da je Gigović i prije dva dana dobio povjerenje FIFA-e, pa je bio glavni sudija na prijateljskom susretu Obale Bjelokosti i Benina.

Ovaj meč je također završen bez pobjednika. Nakon 90 minuta rezultat je glasio 2:2. Benin je poveo u 8. minuti preko Olaitana, da bi u 29. Gradel stvari vratio na početak, prenosi SportSport.

Olaitan je na otvaranju drugog dijela ponovo doveo Benin do prednosti, da bi dvadeset minuta prije kraja Diakite pogodio za konačnih 2:2.

VEZANE VIJESTI

KRIZA REZULTATA

Reprezentacija je ovako nisko bila 2008. godine, igrači su bojkotovali!

FIFA RANG LISTA

RANG LISTA: Novo razočaranje, reprezentacija BiH ponovo nazadovala!

PRESUDA U KORIST SUPER LIGA

OGLASILA SE I UEFA: Super liga nije odobrena i potvrđena!

SUPER LIGA

Je li ovo kraj pravog fudbala? Super liga dobila FIFA-u i UEFA-u!

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori