EKSKLUZIVNO

Košarka se vraća na male ekrane: MY TV prenosi utakmice Lige 6

LIGA 6 NA MY TV

Od idućeg vikenda košarkašku Ligu 6 možete gledati ekskluzivno na televizijskom kanalu MY TV, koji se emituje u sklopu platforme Moja TV.

Potvrdio je to za naš portal Almir Šećkanović, direktor MY TV televizije, dodajući da je MY TV nosilac ekskluzivnih prava za svaku utakmicu Lige 6, te finalnu završnicu za prvaka BiH u košarci.

-Izuzetno nam je zadovoljstvo najaviti da se domaća košarka konačno vraća na televizijske ekrane. Sretni smo što je to upravo MY TV, jer je naš televizijski kanal prepoznat kao najbolji prijatelj domaćeg sporta. Košarkaški velikani poput Bosne, Borca i Slobode, te svakako Široki i prvak Igokea zaslužuju da budu u direktnim televizijskim prenosima – istakao je Šećkanović. 

Košarkaška Liga 6 i finalno doigravanje traju od 30. marta do 25. maja, a MY TV će u svakom kolu prenositi najinteresantnije utakmice, te sve utakmice iz finalne serije. 

-Plan je da prenosima dodamo posebnu draž kroz izjave prije i poslije utakmice, dva komentatora, te kroz dodatne stručne analize najvažnijih detalja. Ponosno možemo najaviti da će utakmice komentarisati mlade kolege Adnan Pločo, Eldin Čamdžić i Bojan Govedarica – najavio je direktor MY TV televizije. 

U početka 2023. godine, odnosno od osnivanja MY TV, u programu ove televizije mogli ste gledati neke od najznačajnijih sportskih takmičenja u Bosni i Hercegovini. Pored nastupa fudbalske reprezentacije BiH, MY TV je u protekloj godini prenosila najveći broj utakmica domaćeg fudbala, kako u Premijer ligi, KUP-u BiH ili Prvoj ligi Federacije, tako i nastupe naših klubova u UEFA Konferencijoj ligi.

Na MY TV smo mogli gledati nastupe naše rukometne repreznetacije, rukometnu ligu Bosne i Hercegovine, te utakmice naših klubova u EHF rukometnom kupu. Kao kruna svega je početak emitovanja Lige 6 u košarci.

MY TV gledajte na MojaTV platformi. Kanal se nalazi na broju 12.

VEZANE VIJESTI

PREMIJERA

Premijerno prikazan dokumentarni film "Dolina ćupova"

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori